Anketa portala

Birajte izjavu i događaj tjedna: Kočije, skupi auti i Željka Markić!

Foto: Pixsell
Birajte izjavu i događaj tjedna: Kočije, skupi auti i Željka Markić!
23.02.2014.
u 09:18
Portal Večernjeg lista daje vam mogućnost da u anketama ispod teksta glasate za ovotjednu izjavu i događaj tjedna.
Pogledaj originalni članak

Portal Večernjeg lista daje vam mogućnost da u anketama ispod teksta glasate za ovotjednu izjavu i događaj tjedna.

Premijer Zoran Milanović održao je dvije konferencije za novinare kako bi objasnio nabavu skupih automobila, dobar dio kontinentalne Hrvatske "plivao" je u katastrofalnim poplavama, dio poduzetnika je zbog nemogućnosti poslovanja najavio preseljenje poslovanja iz domovine, a Željka Markić je posjetila Branimira Glavaša u Mostaru kako bi osigurala potporu HDSSB-a za stvaranje "konzervativne koalicije".

SDP-ovci su predstavljali svoje rezultate na izvještajnoj konvenciji, nastavile su se priče o sukobu Zorana Milanovića i Slavka Linića, dok je Vesna Pusić u ime Hrvatske podržala uvođenje EU sankcija Ukrajini. UZ to, Vlada je ovog tjedna najavila i nove promjene u Zakonu o predstečajnim nagodbama.

U izboru za izjave tjedna našli su se ministri Ranko Ostojić i Željko Jovanović, bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum i bivša premijerka Jadranka Kosor, urednik HRT-a Aleksandar Stanković, prvo lice inicijative "U ime obitelji" Željka Markić te bosanska redateljica Jasmila Žbanić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

OS
osica
11:25 23.02.2014.

poplave, o č e k i v a n e, neočišćeni kanali, pomoć koja kasno 2 godine, svakako su najtragičniji događaj u Hrvatskoj i pravdanje " i u drugim zemljama je tako" s druge pak strane Događaj tjedna je nabavka skupih automobila, nemušto pravdanje vladajućih " hoćete da dođem kočijom , nismo znali, ni ja ni ja..... cijena je manja bez PDV-a ,..... vozitt ću automobiol koji mi se dodijeli, jer vratiti se ne može ....tolika smodopadnost bez obzira na cjelokupno stanje u Hrvatskoj "najbolja smo vlada", prelazi sve granice i mnogo toga još, kao da nam " mozak stvarno vrijedi 2 marke"

DU
Deleted user
17:16 23.02.2014.

Prošli tjedan definitivno je svojom izjavom obilježio konj koji vuče kočiju. Ovim putem ne želim umanjiti muku ljudi pogođenih poplavom.

AS
asi2013
16:35 23.02.2014.

Glavaš će gospođu pojesti za marendu, jer on drugaćije ne zna!