KREATIVNI PONIŠTENI LISTIČI

Nezadovoljni birači poslušali Škoru i birali njega, a poseban hit je lovac iz popularnog kviza

Foto: Twitter/Facebook
glasački listići
Foto: Twitter/Facebook
glasački listići
Foto: Twitter/Facebook
glasački listići
05.01.2020.
u 19:26
Brojni su glasači poništili svoj izborni listić, a time su se potom pohvalili na društvenim mrežama
Pogledaj originalni članak

Ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, Miroslav Škoro bio je izbor i u drugom krugu utrke za predsjednika Republike Hrvatske, a poseban hit među biračima bio je jedan kvizaš.

Pojedini njegovi birači objavili su da su učinili upravo ono što je i Škoro rekao da će napraviti. Naime, nadopisali su na glasački listić njegovo ime ili samo 'hrvatski narod' te tako zapravo poništili listić.

A nevažećih listića na ovim izborima bio je pregršt, odnosno čak 89.415 ili 4,35 posto.

Osim Škore, na glasačkim listićima našao se i pjevač Bob Marley, Milan Bandić, poginuli u Domovinskom ratu, ali pravi hit je bio i Dean Kotiga, lovac popularnog HRT-ovog kviza Potjera.

On se time pohvalio na Twitteru gdje je objavio glasačke listiće koje su mu poslali njegovi sljedbenici.

 

I bend Brkovi također se našao na jednom glasačkom listiću, a posebno zanimljiva je fotomontaža listića iz BiH gdje građani mogu birati samo jednog kandidata, Kolindu Grabar-Kitarović.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 140

DU
Deleted user
20:52 05.01.2020.

Škoro vam je kriv i zato što ste u koaliciji sa Pupovcem, Radinom i drugima? Škoro je kriv za to sto ste ukrali ljudima referendume? Škoro je napravio Borgove? Škoro vam je kriv što vam je Bandić saveznik? čekamo parlamentarne

Avatar Kaladin
Kaladin
21:15 05.01.2020.

Prvi krug Škoro. Drugi krug poništeno. Poraz zahvalite Plenkoviću, Bandiću, žetončićima poput Sauhe, Opačićke... posebne zahvale kradljivcu referenduma Kuščeviću. ... pa vi "državotvorci" nastavite i dalje tako... past ćete i na parlamentarnim toliko da ćete na koncu moći vladati samo tako da pokažete svima da ste jedno te isto-djeca crvene buržoazije.

Avatar želimir
želimir
21:24 05.01.2020.

evo nama slučajne države, za ostatak ćemo vidjet BOG NAM POMOGAO