Arsenal oružja

Biograđaninu u stanu pronašli pušku, signalni pištolj i streljivo

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Biograđaninu u stanu pronašli pušku, signalni pištolj i streljivo
14.04.2010.
u 10:04
Policija je temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Zadru pretažila dom 25-godišnjaka i našla mu mali arsenal oružja i streljiva.
Pogledaj originalni članak

ZADAR - Temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Zadru, policija je jučer u Biogradu pretražila dom 25-godišnjaka.

U stanu mu je pronađena jedna puška sa užljebljenim cijevima, jedan signalni pištolj i kutija za streljivo u kojoj se nalazio 171 metak.

Protiv 25-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
15:55 14.04.2010.

Pa ne dirjte čovjeka ipak je i on na popisu branitelja

OB
-obrisani-
09:52 15.04.2010.

25-godišnjaka i našla mu mali arsenal oružja i streljiva. Pazi molim te, mali arsenal oružja. Signalni pištolj - nije oružje nego obavezna oprema svakog većeg plovila ( mada može biti kao i čaša vode) Puška i streljivo. ( jedino odgovarajuće) I zračna puška je užljebljene cijevi A gdje je arsenal? U pretpostavki? A da ti ponovno , pišće ovog dječjeg uradka, posjetiš obrazovnu ustanovu.