Beč

Potjera za napadačem koji je nožem napao nekoliko ljudi

Foto: Screenshot
Potjera za napadačem koji je nožem napao nekoliko ljudi
07.03.2018.
u 22:33
Četvero ljudi je ozlijeđeno
Pogledaj originalni članak

U Beču trenutno traje potjera za čovjekom koji je nožem napao prolaznike. Napadač je teško ozlijedio najmanje četiri osobe koje su hitno prevezene u bolnicu.

 

Policija traga za napadačem koji je pobjegao s mjesta zločina. RT prenosi da je nasumično napadao prolaznike, a njegovi motivi za sada su nepoznati. Do napada je došlo u četvrti Leopoldstadt blizu zabavnog parka Prater. Austrijski portali prenose da su žrtve muškarac i dvije žene u dobi između 40 i 50 godina. Prema pisanju Kurier.at napadnut je bračni par i njihova odrasla kći, a napad se dogodio ispred japanskog restorana u istoj četvrti. Velike policijske snage tragaju za napadačem, a u potragu se uključila i specijalna policija.

Prema najnovijim informacijama iz policije doznajemo da je još jedna osoba izbodena na trgu Praterstern koji se nalazi veoma blizu mjestu prvog napada. Bečka policija istražuje jesu li ta dva slučaja povezana.

  Uskoro opširnije...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

JU
jurajuric116
22:12 07.03.2018.

to mora da je kirurg

KA
kacavenda
22:33 07.03.2018.

welcome

DU
Deleted user
23:00 07.03.2018.

Koliko ono je “ nasa “ vlada se obvezala primiti “ obogacivaca “ kulture? Oko 2000 ukoliko se ne varam?