Drama u Triblju

Nestala trinaestogodišnja djevojčica, otac sumnja na otmicu

Foto: nestali.hr
Nestala trinaestogodišnja djevojčica, otac sumnja na otmicu
16.08.2017.
u 11:52
Radi se o djevojčici koja je sramežljiva i nije nikad nigdje izlazila.
Pogledaj originalni članak

Barbara Vidović (13) je posljednji put viđena kad je u noći s petka na subotu izašla iz obiteljske kuće u Triblju, piše Novi list.

Nestala je između ponoći i četiri sata ujutro, a njezin otac Anton Vidović sumnja da je njegova kćer oteta ispred kuće. Za djevojčicu duge crne kose, zelenih očiju, nešto višu od prosjeka za njezinu dob i srednje građe, otac kaže kako nikada nije bila problematična.

Radi se o djevojčici koja je sramežljiva i nije nikad nigdje izlazila.

- Znamo sve. Sumnjamo da je prethodno bila u kontaktu s tim dečkom koji ima 16 ili 17 godina, vjerojatno preko Facebooka. Pretpostavljamo da su se neko vrijeme dopisivali. Vjerojatno su je namamili te je te noći vjerojatno sama izašla iz kuće. Njegovi roditelji su potvrdili kako su naša djeca zajedno, ali se vade na to da ne znaju gdje su, rekao je otac.

Otac dodaje kako sumnja da su "tu noć došli po nju i odvezli je, kao i da je negdje drže pod prisilom u Ogulinu."

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

NA
narcis660
16:15 16.08.2017.

Bilo kako bilo.nebi bilo.lijepo biti na mjestu tih jadnih roditelja.Zelim vam fa nadete svoje djete naravno,ZIVO I ZDRAVO!!!!!

Avatar Apsalar
Apsalar
12:46 16.08.2017.

Onda je poluoteta.

Avatar Orlando!
Orlando!
12:46 16.08.2017.

Bravo, sramezljiva djevojčica dopisivala se sa dečkom preko Facebooka koji živi u blizini i sad je roditeljima muka.