Sve ih je više

Bandićevci otkrili: Imamo i 13. zastupnika, ali nije iz SDP -a

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Bandićevci otkrili: Imamo i 13. zastupnika, ali nije iz SDP -a
17.12.2018.
u 12:18
Što se SDP-ovaca tiče, neće biti novih članova našeg kluba do Nove godine, poručuju
Pogledaj originalni članak

Milan Bandić i dalje sa svojim ljudima radi i dalje na jačanju svoga saborskog kluba. Iako zastupnici SDP-a Marta Luc-Polanc i Boris Lalovac zasad demantiraju da se i s njima razgovara, iz Bandićeva kruga poručuju da će idućih tjedana sigurno biti još novih zastupnika u njegovu klubu, piše Novi list.

- Imamo dogovorenog 13. zastupnika koji će ući u naš klub. Ali taj nije iz SDP-a. A što se SDP-ovaca tiče, neće biti novih članova našeg kluba do Nove godine. Tek nakon. Neka se odmaraju i razmisle. A krajnji cilj je 16 zastupnika u ovom paketu - kaže sugovornik Novog lista iz Stranke rada i solidarnosti.

Politički kuloari već idu toliko da daleko da predviđaju da će Bandić, kad dođe do 15 zastupnika u svom klubu, od premijera Plenkovića zatražiti da rekonstruira Vladu i HNS izbaci iz izvršne vlasti, a da će onda Bandić za nekoliko ministarskih mjesta predložiti nestranačke, stručne ljude.

Pogledajte video: Zaobilaznice remetinečkog rotora

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
13:13 17.12.2018.

Uskoro... navodno.... i plenković prelazi sa većinom članova hdz-a u partijski klub mb365 i dovodi sve svoje partijske drugove sa faksa... čak i onog orsata..

Avatar siva_sova
siva_sova
12:56 17.12.2018.

evo koalicije sdp-hdz i prije nego sam mislio...

Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
13:04 17.12.2018.

Sve će to narod pozlatiti... i višestruko platiti.... Predložit će miki stručne nestranačke ljude koji su zanat ispekli u komitetu....ili njihove zakonske naslijednike...