NESREĆA KOD GAREŠNICE

Automobilom sletio s ceste i oštetio plinovod obiteljske kuće, vatrogasci spriječili eksploziju

Foto: JVP Garešnica/Screenshot
Automobilom sletio s ceste i oštetio plinovod obiteljske kuće, vatrogasci spriječili eksploziju
31.10.2022.
u 08:45
Iz Plina Garešnice je potvrđeno da je plin u cijelom naselju ponovno pušten oko 2 sata, osim u kući u koju se automobil zabio, gdje se trenutno otklanja kvar.
Pogledaj originalni članak

U mjestu Hercegovac kod Garešnice sinoć oko 23:30 došlo je do slijetanja automobila s ceste, pri čemu se zabio u dovod plina obiteljske kuće. Prilikom nesreće prekinut je vod za plin i došlo je do ispuštanja plina iz mreže, izvijestili su iz JVP Garešnica.

"Mladić zbog jake magle nije primijetio raskrižje pa se zabio u dovod plina kojeg je otkinuo negdje u zemlji, zbog čega smo morali razbiti eksplozivnu smjesu" rekao je zapovjednik JVP Garešnica Tomislav Kunješić za 24Sata. "Plin je istjecao uz kuću, ulazio bi pod krov i na tavanu bi se definitivno postigla donja granica eksplozivnosti da to nismo napravili" dodao je.

Plin je za dio ulice bio zatvoren u noći, a iz Plina Garešnice je potvrđeno da je plin u cijelom naselju ponovno pušten oko 2 sata, osim u kući u koju se automobil zabio, gdje se trenutno otklanja kvar. Iz JVP-a su rekli da u nesreći nema ozlijeđenih.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.