užas u lici

Pijan autom naletio na dijete, teško ga ozlijedio pa pokušao pobjeći

Foto: Mia Mitrović
Pijan autom naletio na dijete, teško ga ozlijedio pa pokušao pobjeći
30.07.2022.
u 14:09
Muškarac je upravljao vozilom u alkoholiziranom stanju, i to s 1,04 promila alkohola u krvi.
Pogledaj originalni članak

Sinoć oko 20:40 sati u mjestu Štikada kod Gračaca 45-godišnjak je automobilom naletio na dijete koje je pritom zadobilo teže ozlijede.

Muškarac je upravljao vozilom u alkoholiziranom stanju, i to s 1,04 promila alkohola u krvi. Prometovao je iz smjera Gračaca u smjeru Gospića, u jednom je trenutku sišao ulijevo van kolnika i prednjim dijelom automobila naletio na dijete koje se kretalo u suprotnom smjeru uz desni rub van kolnika, izvijestili su iz PU ličko-senjske.

Vozač automobila pokušao je napustiti mjesto događaja bez da je djetetu pružio pomoć. Dijete je teško ozlijeđeno te je zadržano na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, a vozač je uhićen i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje.

VIDEO: Četiri godine bez velikog Olivera: 'Njegov duh ostao je u svima nama'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.