ĐAKOVO

Autobus se zaletio u kuću: Dvojica vojnika lakše ozlijeđena

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Nesreća u Đakovu
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Nesreća u Đakovu
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Nesreća u Đakovu
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Nesreća u Đakovu
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Nesreća u Đakovu
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Nesreća u Đakovu
24.01.2019.
u 13:14
Dvojica pripadnika Hrvatske vojske zadobila su lakše tjelesne ozljede
Pogledaj originalni članak

Jutros je u Đakovu došlo do prometne nesreće u kojoj se autobus zaletio u kuću.

Kako je objasnio sam vozač, doznajemo, autobus mu je proklizao u ralicu, nije ga uspio zaustaviti. Vozio je vojsku iz Vinkovaca u Đakovo. Riječ je o iskusnom vozaču koji vozi doslovce cijeli život. No, cesta je, ispričao je, bila poput klizališta.

Foto: Čitatelj 24 sata
Autobus udario u kuću

Iz MORH-a su se oglasili u vezi s nesrećom:

– U četvrtak u 7.15 sati došlo je do prometne nezgode vojno-linijskog prijevoza broj 74 – 1 na relaciji Vinkovci – Našice u gradu Đakovu. U autobusu prijevoznika APP u tom trenutku nalazilo se 30 pripadnika Hrvatske vojske.

Na križanju Pavićeve i Mihanovićeve ulice došlo je do udara autobusa u teretno vozilo nakon čega se autobus odbio i udario u dva parkirana osobna automobila te se zaustavio udarivši u kuću – priopćio je MORH.
 
Tom prilikom dvojica pripadnika Hrvatske vojske zadobila su lakše tjelesne ozljede te su nakon pružene liječničke pomoći u Općoj županijskoj bolnici Našice vraćeni  u svoje postrojbe. 

– Ostali pripadnici Hrvatske vojske nakon prometne nezgode u Našice su prevezeni drugim autobusom.
Obavljen je očevid na mjestu događaja od djelatnika PU osječko-baranjske – dodaju u MORH-u.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

BA
barica56
11:22 24.01.2019.

Prvo nije ralica već posipač soli što je čudno da nije prije ralica prošla , dakle profi vozač vojnog busa sa zimskim gumama u naseljenom mjestu proklizuje toliko da razbije dva osobna auta i ćošak kuće .Šta mislite ko je kriv ja mislim ovaj iz posipača jer nije uključil rotirke da ga ovaj iz busa vidi a i čemu sol ak je tolki led onda ide sipina .

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
11:12 24.01.2019.

ajmo sada opet po Krstičeviću.....

DU
Deleted user
13:40 24.01.2019.

To što on cijeli život vozi i ima iskustva neznaći da se uvijek i pravila u prometu drži...u tome i je najveći problem da većina tih profesionalaca rutinski vozi i neobraća pažnju na brzinu odstojanje. Tako da i nije čudo ako se neki profesionalac nekad negdje zbomba...da je prilagodio brzinu vremenskim uvijetima i držo odstojanje vjerovatno bi to izbjego ili bi bar šteta bila manja...