Politika

Arsen Bauk (SDP): Bruno Orešar očito uživa potporu HDZ-a

Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
Arsen Bauk (SDP): Bruno Orešar očito uživa potporu HDZ-a
22.03.2011.
u 13:10
Uzor i Jadrankamen u problemima su, a Bauk je pozvao institucije da istraže moguće kriminalne aktivnosti u Orešarovim tvrtkama
Pogledaj originalni članak

– Vlada je izgubila legitimitet i krajnje je vrijeme da se raspišu izbori – poručio je u Splitu saborski zastupnik SDP-a Arsen Bauk. 

– Danas imamo nova obećanja o novim investicijama koje nemaju šanse da budu započete, a kamoli dovršene, prema tome mislim da je apsolutno vrijeme, ako nije kasno, za raspisivanje izbora – pozvao je Bauk.

Govorio je o splitskom Uzoru i bračkom Jadrankamenu, tvrtkama u vlasništvu Brune Orešara, za kojeg kaže da očito uživa potporu HDZ-a. Pozvao je institucije da istraže moguće kriminalne aktivnosti u Orešarovim tvrtkama.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
15:16 22.03.2011.

Nigdje na svijetu nisam vidio toliko snobova kao kod nas. Ti nezasiti apetiti su nas unistili. Zalosno je da narod jos nije svijestan koliko je popusio. Nasa se ekonomija mora totalno strukturirati ali ne da bi se krenulo na bolje, nego da bi se prezivjelo.

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
15:30 22.03.2011.

Ajde druze bauce ne budi bauk sam sebi. Odhebi splitski hrbine.

AN
ankicascreiber
15:57 22.03.2011.

dobar primjer koje je sranja nas sabor i saborski zastupnici. Zastupnici kazu da je HDZ iza oresara i da toreba ispitati, misle da je njihov posao gotov. U zemljama u kojima zastupnici nesto stvarno i rade, zastupnici bi pokrenuli postupak po kojem bi se doslo do dokumentacije i odgovornih za oresara i njegove muljaze. Zastupnici nisu sud, i ne mogu osuditi nikoga, medutim zastupnici imaju pravo (u nase ime), stalno projeravati da li radi pravna drzava? Oresar je smece, glupa, neobrazovana seljacina, i ako nasi zastupnici nemaju pameti da stanu takvom covijeku na kraj, onda je bolje da na njih ne trosimo i ovako nedostatan proracunski novac.