Antonio Gerovac

Jedan od najiskusnijih policijskih inspektora postao novi šef PNUSKOK-a

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Jedan od najiskusnijih policijskih inspektora postao novi šef PNUSKOK-a
05.10.2017.
u 09:34
Antonio Gerovac specijalist je za krvne i seksualne delikte u Ravnateljstvu policije u Zagrebu
Pogledaj originalni članak

Antonio Gerovac imenovan je novim šefom Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (PNUSKOK-a), za HRT je potvrđeno iz MUP-a. 

Antonio Gerovac jedan je od najiskusnijih policijskih inspektora, specijalist za krvne i seksualne delikte u Ravnateljstvu policije u Zagrebu. Tijekom dosadašnje karijere radio je na najtežim slučajevima kao što su ubojstva, silovanja, ranjavanja i ratni zločini. 

Četrdesetogodišnji diplomirani kriminalist riješio je tragičnu smrt sestara Filipović na autocesti kod Rijeke te slučaj krađe u sjedištu zagrebačke krim-policije u Heinzelovoj ulici.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KR
kruti190
10:30 05.10.2017.

jel bude sad i SVASTIKU riješio????