Kiropraktičar

Ante Pavlović uhićen zbog zlostavljanja 12-godišnjaka

Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Ante Pavlović uhićen zbog zlostavljanja 12-godišnjaka
20.11.2014.
u 23:15
Pavlović će u istražnom zatvoru provesti najmanje 30 dana
Pogledaj originalni članak

Samoprozvani doktor i kiropraktičar Ante Pavlović uhićen je zbog sumnje da je zlostavljao 12-godišnjeg dječaka pred roditeljima na jednoj od svojih seansi, potvrdila nam je glasnogovornica Županijskog suda u Karlovcu Jasna Radman.

Podsjetimo, sudac istrage u subotu odlučio da se kontroverzni kiropraktičar brani sa slobode, no Državno odvjetništvo žalilo se na tu odluku, a Županijski sud u Karlovcu prihvatio žalbu. Pavlović će tako u istražnom zatvoru provesti najmanje 30 dana, dok ne završi policijska istraga.

Općinsko državno odvjetništvo je, podsjetimo, također potvrdilo da je istraga proširena na članove obitelji prvenstveno oca, koji su odveli dječaka na ''liječenje''. Sporna je „terapija" iz kolovoza kada je, navodno, od 12­- godišnjaka tražio da skine hlače i pokaže spolovilo, a potom mu na silu skidao odjeću udarajući ga po leđima i glavi. Pavlović se sumnjiči i da je dijete udario bičem po stražnjici i desnom obrazu. „Terapiju“ je snimao i objavio je snimku.

- Ovaj slučaj vodi općinsko Državno odvjetništvo koje će dalje odrediti jesu li potrebna ispitivanja, a više detalja o čitavom slučaju ne možemo reći jer je spis tajan. Osim toga rješenje o određivanju istražnog zatvora nije pravomoćno, odnosno uhićenik ima pravo na njega uložiti žalbu - dodaje Jasna Radman.

>> Ante Pavlović ipak mora iza rešetaka

>> Ante Pavlović saslušan pa pušten da se brani sa slobode

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

Avatar rothmans
rothmans
00:48 21.11.2014.

ja znam da to nije humano ali ovaj lik zasluzuje da bude izoliran i da sluzi za testiranje ljekova

TH
than
23:48 20.11.2014.

Znaci da nije snimio... Jel'te... Pa sto nam rade sluzbe koje svi placamo ?!?! Igraju tetris i cekaju placu 15og ? Pa tako to izgleda.

IV
Ivanveliki
00:59 21.11.2014.

ako nije za zatvor, onda je za neku psihijatrijsku kliniku na duugo vremena. treba spasiti svijet od ovog bolesnog napasnika