UTRKA ZA PANTOVČAK

ANKETA: Koji vam se predsjednički slogan najviše sviđa?

Foto: PIXSELL
ANKETA: Koji vam se predsjednički slogan najviše sviđa?
04.10.2019.
u 14:39
Kako bi se probudile emocije birača i kako bi se lakše poslale poruke do većeg broja ljudi, slogan mora biti sažet, dojmljiv i pamtljiv.
Pogledaj originalni članak

Iako još nije službeno počela predsjednička kampanja, potencijalni kandidati putem medija i društvenih mreža šalju poruke svojim biračima. Jedan od načina na koji to rade jest i putem slogana. Kako bi se probudile emocije birača i kako bi se lakše poslale poruke većem broju ljudi, slogan bi trebao biti sažet, dojmljiv i pamtljiv. 

U nastavku vam donosimo slogane koje smo uočili kod dijela kandidata dok kod drugih nismo uočili slogan ili izraz koji učestalo koriste.

''Predsjednica. Zato što vjerujem u Hrvatsku'', slogan je Kolinde Grabar-Kitarović koja je u srijedu stala na kraj nagađanjima i objavila da kreće po drugi mandat.

Bivši premijer Zoran Milanović odlučio se za slogan ''Predsjednik s karakterom'' dok Miroslav Škoro biračima poručuje: ''Sad il' nikada!''

Iako još nije službeno predstavio svoj slogan, Dejan Kovač do sada je tijekom kampanje najčešće biračima slao poruku: ''Imaš izbor.''

Slogan ima i Dalija Orešković koja na svojim vizualima jasno poručuje da je ona ''predsjednica bez maske''.

U anketi nam odgovorite koji vam se slogan najviše sviđa.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 156

MA
markofilipocic
15:12 04.10.2019.

Škorin slogan je kratak i jasan. Ovo je prijelomni trenutak za Hrvatsku, možemo nastaviti biti bankomat za bagru iz HDZ-a, SDP-a i ostalih ili napokon početi raditi za nas obične građane koje nije briga za stranačku pripadnost, već samo želimo raditi i za taj rad biti adekvatno plaćeni!

VA
Vagabundo
14:43 04.10.2019.

Ne bih volio ponovno gledati i proživljavati Milanovićev karakter. #tanješnitekruha

ZI
zizoramz
15:06 04.10.2019.

Jedna je stvar u cijeloj stvari jako bitna........... Sramota ali istinito. Cim netko u komentarima napiše nešto protiv HDZ-a, Plenkovica iil Kolinde tada proradi HDZ-ova "mašinerija"...........HDZ udbaškim metodama najmanjim clankom u kojem se kritizira HDZ a u komentarima briše svakiki imalo negativan komentar , banira , - tako se stvara fama kako svi vole hdz, sramotu, , kao što su nekoc radili u komunizmu kult licnosti. Brisanjem komentara (apsolutno korektno u svakom smislu napisanih) se samo dodatno potvrduje istinitost napisanog