predizborni spot

Anka Mrak Taritaš najavljuje 'Povratak otpisanih': 'Za građane i građevine'

Foto: Facebook
Anka Mrak Taritaš najavljuje 'Povratak otpisanih': 'Za građane i građevine'
27.07.2016.
u 13:49
Anka Mrak Taritaš ući će u Sabor samo ako opet dobije dovoljan broj preferencijalnih glasova s obzirom da je na listi Narodne koalicije u 2. izbornoj jedinici tek na 8. mjestu
Pogledaj originalni članak

HNS-ova Anka Mrak Taritaš objavila je na svom Facebook profilu predizborni spot uz komentar: 'Idemo po novi mandat!'.

Video je nazvan 'Povratak otpisanih', a uz nju se pojavljuju junaci Prle i Tihi te glazbena podloga iz istoimene popularne serije iz bivše Jugoslavije.

U videu se izmjenjuju fotografije iz njezinog mandata, a na kraju se pojavljuje natpis: #AnkaJeMrak epizoda II, Za građane i građevine.

Predsjedništvo HNS-a prošlog je tjedna objavilo raspored svojih kandidata na listama Narodne koalicije prema kojem je HNS-ova ministrica graditeljstva u prošloj Vladi 'izvisila' jer je tek na 8. mjestu u 2. izbornoj jedinici. To znači da će ući u Sabor samo ako dobije dovoljan broj preferencijalnih glasova.

Podsjetimo, i na prošlim parlamentarnim izborima dogodila se identična stvar kada je Anka Mrak-Taritaš ipak uspjela ući u Sabor zahvaljujući dovoljnom broju preferencijalnih glasova.

>> Mrak Taritaš: Voljela bih opet biti ministrica graditeljstva, imam u glavi što treba učiniti

>> Evo tko će biti kandidati HNS-a na izborima i na kojim mjestima se nalaze na listi Narodne koalicije

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

DE
dernek
14:37 27.07.2016.

Haj nek se cuje cuje haj nek se zna da je mlada partizanka cijevi cistila samo se nadaj anka.

Avatar oliver 7
oliver 7
14:37 27.07.2016.

Lipa ka slika

PA
patrizia
14:39 27.07.2016.

Joca Mrak Taritaš