Europski parlament

Aleksić: I SNAGA ide na EU izbore, bit ću nositelj liste

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Zastupnici Živog zida i SNAGA-e o medicinski potpomognutoj oplodnji
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Zastupnici Živog zida i SNAGA-e o medicinski potpomognutoj oplodnji
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Zastupnici Živog zida i SNAGA-e o medicinski potpomognutoj oplodnji
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Zastupnici Živog zida i SNAGA-e o medicinski potpomognutoj oplodnji
22.02.2019.
u 12:48
Na listi neće biti samo članovi stranke SNAGA, dodaje, nego i neki koji su zaslužili svojim radom i moralom doći na njihovu listu
Pogledaj originalni članak

Čelnik stranke SNAGA Goran Aleksić najavio je danas da i njegova stranka izlazi na izbore za Europski parlament te da će on biti nositelj liste. Ipak, poručuje, ako stranka osvoji mandat on neće ići u Europski parlament, jer je, drži, potrebniji ovdje u Hrvatskoj.

- Naša glavna kandidatkinja je zamjenica predsjednika Glavnog odbora stranke Katarina Turković Gulin i volio bih da ona ode u Europski parlament. Ipak, poštivat ćemo preferencijalne glasove, pa će u Parlament ona osoba koja bude imala najviše preferencijalnih glasova, osim ako to budem ja – objasnio je Aleksić.

Na listi neće biti samo članovi stranke SNAGA, dodaje, nego i neki koji su zaslužili svojim radom i moralom doći na njihovu listu.

- Ako uđemo u Europski parlament, sigurno ne spadamo u konzervativni dio. Mi smo eurofili, volimo EU i želimo pokazati da pripadamo toj generaciji europskih naroda. Nećemo tamo glumiti neke suvereniste – kazao je Aleksić na konferenciji za medije u Saboru. Katarina Turković Gulin dodala je da će joj, ako uđe u Europski parlament, ključne teme biti zaštita potrošača i zaštita pacijenata.

- Moj cilj je da se izjednačimo s Europom te i u Hrvatskoj imamo istu razinu zaštite potrošača, ali i zaštite pacijenata – poručila je Katarina Turković Gulin.

Video: Miro Bulj u Saboru pustio i pjevao 'Ustani bane'

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar VinkoL
VinkoL
13:30 22.02.2019.

Ma zamislite samo koliko je taj Aleksić potreban Hrvatskoj.

Avatar rubinet
rubinet
12:54 22.02.2019.

Sa slike je razvidno kako Dotičnik pogledom svlači damu s lijeve strane. Nestaško mali i vragolan.