SELAK RASPUDIĆ JANDROKOVIĆU:

'Ako ima vremena objavljivati golišave fotografije u kupaćim gaćicama, valjda ima vremena sastaviti raspored'

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
19.05.2021.
u 11:35
Lijepo je od ministrice da je u pet od 20 minuta koliko je imala izložila ono što je smatrala potrebnim, a onda nestala kad su se saborski zastupnici njoj trebali obratiti da daju svoje kritike. Čestitam na toj praksi, navela je Mostova zastupnica.
Pogledaj originalni članak

Saborska zastupnica Marija Selak Raspudić prije svojeg izlaganja o Prijedlogu zakona o institucionalnom okviru za korištenje fondova Europske unije u Republici Hrvatskoj, osvrnula se i na ministricu Natašu Tramišak, ali i na predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića. 

- Lijepo je od ministrice da je u pet od 20 minuta koliko je imala izložila ono što je smatrala potrebnim, a onda nestala kad su se saborski zastupnici njoj trebali obratiti da daju svoje kritike. Čestitam na toj praksi. Nadalje, nastavit ću u istom tonu. Sramotno je da smo tek u ponedjeljak dobili raspored za ovaj tjedan što onemogućava kvalitetnu raspravu u Saboru. Ako predsjednik sabora ima vremena objavljivati svoje golišave fotografije u kupaćim gaćicama na društvenim mrežama, onda valjda ima vremena sastaviti i tjedni saborski raspored. Ako nema to u radno vrijeme, može to učiniti i u fušu ako nema vremena, kao što to predsjednik vlade voli reći - kazala je Selak Raspudić.

Trenutak kad to govori možete pogledati na minuti 58.

Podsjećamo, nakon što je predsjednik Zoran Milanović u jednom trenutku kazao za predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića kako je nasilnik bez mišića, Jandroković je objavio svoju sliku u kupaćim gaćicama iz mladosti, što je dovelo do burnih reakcija u javnosti. 

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar jambo
jambo
09:30 20.05.2021.

Bacio udiccu Marija prva zagrizla😂😂😂

Avatar jambo
jambo
09:31 20.05.2021.

Marija skace na prvu🤣🤣

DU
Deleted user
11:43 19.05.2021.

Marija Selak Raspudić bi trebala razumijeti okolinu i navike svog okruženja. Egocentrici i narcisoidne ličnosti obično odgovaraju na provokacije ne služeći uvijek razumom već emocijama.