U subotu

Akcija 'Ne dvoji - odvoji' ponovo pomaže stradalima u poplavama

Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
Akcija 'Ne dvoji - odvoji' ponovo pomaže stradalima u poplavama
30.07.2014.
u 10:05
Prikupljaju sirovine iz otpada, a prihod od prodaje partnerskoj tvrtki "Metis" namijenjen je za pomoć stradalima od poplava u Slavoniji
Pogledaj originalni članak

Udruga Krizni Eko Stožer Marišćina - Eko Kvarner Halubje i u kolovozu nastavlja s ekološkom akcijom ''Ne dvoji – odvoji".

Prikupljaju sirovine iz otpada, a prihod od prodaje partnerskoj tvrtki "Metis" namijenjen je za pomoć stradalima od poplava u Slavoniji. Akcija će se održati u subotu, 2. srpnja u vremenu od 8 do 11,30 sati ispred Stare škole Marčelji.

Cilj im je promovirati odvajanje sirovina iz otpada već u domaćinstvima i poticati sugrađane da prihvate način razmišljanja koji otpad tretira kao vrijedan izvor sirovina, uz poruku - otpad nije smeće.

>>Krizni Eko Stožer Marišćina poziva na akciju 'Ne dvoji - odvoji'

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.