nakon 4 mjeseca

Afera Podravka: Mladiniću ukinut istražni zatvor

Foto: Nino Strmotić/VLM
Afera Podravka: Mladiniću ukinut istražni zatvor
Autori sk/VLM, I. Vi/VLM
01.03.2010.
u 14:57
Istražni zatvor u kojem je proveo više od četiri mjeseca danas je ukinut Srđanu Mladiniću, vlasniku i direktoru splitske tvrtke SMS, šestom osumnjičenom u slučaju Podravka.
Pogledaj originalni članak

- Hvala na vašem interesu, ali nemam komentara - rekao je Mladinić okupljenim novinarima pred zatvorom u Rementicu iz kojeg je pušten nešto prije 16 sati.

Srđanu Mladiniću, vlasniku i direktoru splitske tvrtke SMS i šestom osumnjičenom u slučaju Podravka, danas je ukinut istražni zatvor u kojem je proveo više od četiri mjeseca.

Mladinić je osumnjičen za malverzacije u Podravki, a u zatvoru u Remetincu nalazio se od 26. listopada prošle godine.

Mladinić je za sada jedini osumnjičenik koji je pušten na slobodu, a u istražnom zatvoru, zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, ostaju Darko Marinac i Zdravko Šestak, bivši čelnici Podravke, zatim Saša Romac i Josip Popović, bivši članovi uprave Podravke, te Milan Horvat, direktor varaždinske tvrtke Fima.

Njih se sumnjiči da su oštetili Podravku za više od 250 milijuna kuna, a istragom je zahvaćen i Damir Polančec, bivši potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

MM
Mladen Miletić
19:46 01.03.2010.

Afera Podravka istražni zatvor; negdje 50 do 70 komentara je bilo kada su ga zatvorili predlagali su glavu dolje na ražanj a sada tišina sloboda za nevinoga je ko ga hebe ! što je sjedio i imao se pravo 1 tjedno u hladnoj vodi ( 8 litara) da se kupa... jad i bjeda kad se sve realno gleda . Na slobodi suz oni koji su osuđeni na 8 godina minimalne kazne za višestruke zločine samo jel su navodno i Bosasnci !

OB
-obrisani-
15:25 01.03.2010.

..a dali se moze doznati,..zasto je cóvik bija 4 miseca u przunu ??...oli je bila \"tehnicka greska\"...??

MM
Mladen Miletić
15:29 01.03.2010.

Podmuklost jakih i silnih nad nemočnima i igranja države i zakona. Kada smo jaki Sandera oderati da se malo iživljavamo i na velikima da pokažemo narodu kako smo silni i nasilni i na 100% nedužnima !