AFERA AGROKOR

Manolić o svjedočenju: 'A nešto ću im valjda zmuljati'

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Josip Manolić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Josip Manolić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Josip Manolić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Josip Manolić
27.10.2017.
u 21:11
Nije htio otkriti što će to reći, ali je naglasio kako neće biti nikakve ekskluzive
Pogledaj originalni članak

Iako bi oporba htjela da im prvi svjedok na saborskom Istražnom povjerenstvu za Agrokor bude Ivica Todorić, zbog bojazni kako se on neće pojaviti 3. studenog, s vladajućima su dogovorene zamjene.

Pristali su na prijedlog HDZ-a i HNS-a da se svjedoke poziva kronološki. Tako će idući petak pozvati Ivičina oca, Antu Todorića starijeg, koji je izgradio Agrokombinat i njegovom propašću završio u zatvoru, i Stipu Mesića, koji je 90-ih obnašao dužnost premijera.

Već 7. studenog trebali bi svjedočiti i Milan Kovač te Ivan Penić koji su se 90-ih izmjenjivali na čelu Fonda za privatizaciju, ali i na funkcijama ministara privatizacije, kao i bivši premijer iz tog vremena Josip Manolić, koji je poziv čuo preko televizije. 

Na upit 24 sata što on Povjerenstvu može reći po pitanju Agrokora, Manolić je odvratio:

- A nešto ću im valjda zmuljati.

Nije htio otkriti što će to reći, ali je naglasio kako neće biti nikakve ekskluzive.

- Ma neće, ali će se valjda nekako uklopiti u priču. Inače, Antu Todorića poznajem još iz vremena Juge, ali kažem vam, o tome možemo nakon povjerenstva - zaključuje Manolić. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

DU
Deleted user
21:50 27.10.2017.

Kolko mladih ljudi otiđu prerano a ovaj doživio starost ?

LP
ljerka.p2911
21:25 27.10.2017.

To sigurno. Stara udbašina muljao cijeli život.

Avatar dmitarX
dmitarX
21:33 27.10.2017.

Stari vampir