DARUVAR

93-godišnjak izgorio u požaru obiteljske kuće

Foto: ilustracija
93-godišnjak izgorio u požaru obiteljske kuće
12.01.2015.
u 12:58
U požaru je ozlijeđena 84-godišnjakinja
Pogledaj originalni članak

U Daruvaru u Ulici Matije Gupca u požaru obiteljske kuće život je noćas oko tri sata izgubio 93- godišnjak, a 84-godišnjakinja je ozlijeđena.

Požar je u dnevnom boravku kuće 93-godišnjaka buknuo zbog nestručno izvedene instalacije produžnog kabla. S kabla se vatra proširila na unutrašnjost dnevnog boravka u kojem su spavali vlasnik i njegova 84-godišnja supruga.

93-godišnjak je od zadobivenih opeklina preminuo na mjestu događaja. Njegova supruga je teško ozlijeđena i zadržana je na liječenju u Klinici za traumatologiju u Zagrebu. Materijalna šteta se procjenjuje na 20.000 kuna.

>> U Baškom Polju izbio požar, gasilo ga više od 90 vatrogasaca

 

>> Noćni šok stanarima Doma za starije i nemoćne u Sesvetskom Kraljevcu

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.