POBUNJENICI NAPADAJU

24 poginule osobe na dan izbora u Iraku

Foto: Reuters
24 poginule osobe na dan izbora u Iraku
07.03.2010.
u 10:15
U napadu su uništene najmanje dvije stambene zgrade, a u Bagdadu je ispaljeno na desetine minobacačkih mina. Za sada nema vijesti o napadima na birališta.
Pogledaj originalni članak

Početak parlamentarnih izbora u Iraku obilježili su teroristički napadi pobunjenika u kojima su poginule 24 osobe.

Radi sigurnosti zatvorena je granica s Iranom, zabranjeno je kretanje vozila, a mobilizirano je na tisuće vojničkih trupa.

U napadu su uništene najmanje dvije stambene zgrade, a u Bagdadu je ispaljeno na desetine minobacačkih mina. Za sada nema vijesti o napadima na birališta.

Ovo su drugi parlamentarni izbori u Iraku od američke invazije 2003. godine. 19 milijuna Iračana bira 325 članova parlamenta.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MM
Mladen Miletić
10:32 07.03.2010.

očetak parlamentarnih izbora u Iraku obilježili su teroristički napadi pobunjenika u kojima su poginule 24 osobe. Koliko ih je sve skupa platilo glavom, nogama i rukama zahvaljujuči uspostavi jedne briljantne demekracije.? Amerika je kadkada izvor dobra u večini slučajeva izvor zla patnji stradanja apsolutno nevinih. To nije osuda to je ralitet, dakako da realno gledano ne razlikuju se od \"svemogučega\" koji isto postupa prema sirotinji, samo što je on svemoguč i poziva redovno sve u pakao i raj. Makar jedan broj vjernika koji sluša vjesti redovito zna da je pakao ukinut, o raju nisu direktno izvjestili, međutoim mnogi znaju i osječaju raj je samo tu u demokraciji !

OB
-obrisani-
15:21 07.03.2010.

mister1x5 - jedan post - pet gluposti ...

OB
-obrisani-
15:25 07.03.2010.

Iracani su imali i jos imaju mogucnost, kakve nisu imali pod diktatorom Sadamom, da si izgrade demokratsko, sekularno drustvo. Do sada su tu sansu profuckali, ruseci si veselo drug drugome religijozne objekte, ubijajuci stotine neduznih civila, suniti ubijaju siite, i obratno, svi bi htjeli ubijati Kurde, itd, itd ... Arapi i demokracija ??? Ma dajte no ...