Uz dogovor s Juventusom

Zvone Boban želi dovesti Marija Mandžukića u Milan

Zvone Boban želi dovesti Marija Mandžukića u Milan
20.08.2019.
u 00:33
Prema informaciji s Rai Sporta, Juventusu se obratio Bobanov Milan kako bi izvidio situaciju u kojoj se nalazi naš 33-godišnji napadač. A kako Mandžo očito nije u planovima novog Juventusova trenera Maurizija Sarrija, “Stara dama” pokazala je spremnost za pregovore
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Mariju Mandžukiću propao transfer u Bayern, za njegove se usluge zainteresirao još jedan velikan, ovaj put iz susjedstva njegova sadašnjeg kluba Juventusa.

Prema informaciji s Rai Sporta, Juventusu se obratio Bobanov Milan kako bi izvidio situaciju u kojoj se nalazi naš 33-godišnji napadač. A kako Mandžo očito nije u planovima novog Juventusova trenera Maurizija Sarrija, “Stara dama” pokazala je spremnost za pregovore.

Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Press Association/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Darijo Srna i Mario Mandžukić
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS/PIXSELL
Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo

Milan želi dovesti Mandžukića na posudbu uz mogućnost otkupa ugovora. Spominje se da bi Juventus za njega mogao tražiti nekoliko milijuna eura za jednogodišnju posudbu i još desetak milijuna eura za otkup ugovora.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PR
prajdali100
06:54 20.08.2019.

Molim Boga svemogućega da završi ovaj prijelazni rok i da se konačno odmorimo od ovakvih članaka.

AK
admine konjino jedna glupa ust
10:17 20.08.2019.

A sta bude s Bayernom,pa do jucer ste pisali,da Mandzo prelazi u Bayern???????