Novi trener u Splitu

Žužul sazvao izvanrednu presicu: U Park mladeži stiže Zoran Vulić!

Foto: 'Goran Kovacic/VLM'
Žužul sazvao izvanrednu presicu: U Park mladeži stiže Zoran Vulić!
13.10.2012.
u 14:54
U 17 sati gazda kluba iz Parka mladeži objavit će kako iskusni stručnjak preuzima crvene, iako se čak nagađalo da će novi trener biti Robert Prosinečki
Pogledaj originalni članak

U Splitu se danas opet "zakuhalo", samo sad u prvom planu nisu bili Hajduk, njegovi navijači i gradonačelnik Kerum, nego RNK Split. Naoko miran dan podno Marjana prekinuo je predsjednik crvenih Slaven Žužul koji je sazvao izvanrednu presicu za 17 sati. Nitko nije zna, pa čak ni ljudi koji su vrlo blizu klubu iz Parka mladeži, što će biti tema, ali prema hitnosti i tajnosti nametnuo se zaključak kako je gazda RNK Splita ulovio veliku (trenersku) ribu. Svi su odmah pomislili na Roberta Prosinečkog, koji je na tržištu, ali sve je Žužul "prevario". Na pressici će kao novoga trenera, umjesto dosadašnjeg Tončija Bašića, predstaviti iskusnog Zorana Vulića.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AM
amato
16:00 13.10.2012.

Što će se dogodit ako već sutra Hajduk presli u drugu ligu - ništa. Znamo da je Juventus bio u trećoj ligi, a ima vjerojatno još takvih bizarnosti u nogometnom svijetu. U Hajduku se dogodila pljačka na klasičan hrvatski način, slična je brodogradnja i niz drugih firmi od državnog interesa. Pojedinci hapavaju a većina plaća. Hajduk je d.d. i kao i svako drugo trgovačko društvo može lijepo prosperirati a može i propasti i - nikome ništa. Državno odvjetništvo treba tamo istražiti i privesti sve lopove počam od Vidoševića pa dalje.