Utakmica karijere

Zubac oduševio Amerikance briljantnom igrom, ali i ovom reakcijom nakon utakmice

Foto: Los Angeles Lakers Instagram
Ivica Zubac
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivica Zubac
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivica Zubac
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivica Zubac
14.03.2017.
u 11:06
- Nismo se borili, nismo bili spremni, sramota. Mlada smo momčadi i trebali bi se boriti za svaku loptu - naglasio je Zubac.
Pogledaj originalni članak

Ivica Zubac postao je najmlađi igrač Lakersa u povijesti koji je imao dvostruki dvoznamenkasti učinak s 25 i više postignutih koševa. Pa iako su njegovi LA Lakersi pobijeđeni na gostovanju kod Denvera (129:101), on je bio sjajan i za 30 minuta na parketu zabio je 25 koševa uz 11 skokova.

A osim odličnom igrom, Amerikance je osvojio i izjavama nakon utakmice.

- Ništa mi ne znače moje brojke protiv Nuggetsa, nije me uopće briga za to, niti će ikoga biti. Istina, zabio sam 25, ali mi smo izgubili s 30 razlike, tako da to što sam ja napravio ne znači ništa. Radije bih postigao pet koševa i tako pomogao momčadi da pobijedi - poručio je mladi Čitlučanin i dodao:

- Nismo se borili, nismo bili spremni, sramota. Mlada smo momčadi i trebali bi se boriti za svaku loptu, trebali bismo biti sretni što smo uopće na parketu. Mi to očito nismo radili u ovoj utakmici i moralo bi nas biti sram.

Ako ovako nastavi pred njim je sigurno velika karijera. Odlično je i to što se veliki Magic Johnson zauzeo za njega i kao košarkaški i poslovni savjetnik Lakersa, kluba sa 16 naslova prvaka NBA lige, inzistirao da uđe u početnu petorku. A hvali ga i trener Luke Walton:

- Nije nam bilo lako večeras, ali Zubac je bio jako dobar. 

>>Za više sporta posjetite našu Facebook stranicu Večernji list - Sport

predsjednik nije optimističan

Milanović: Sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Moramo ostati hladne i trezvene glave

"Ovo je posebno i rijetko vrijeme iz kojega moramo izvući maksimum onoga što nam se nudi. Jer sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Vjerujem da u slučaju Hrvatske ne dolazi opasna, ratna, egzistencijalna kriza. Mislim da smo od toga zaštićeni i da taj film nećemo gledati. Ali ne smijemo živjeti da će ovo što se trenutno događa trajati vječno, neće. Moramo uzeti sve što nam se nudi", kazao je Milanović.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

GU
General_U
13:21 14.03.2017.

zubonja je najbolji centar u hrvatskoj,ali za reprezentaciju će igrati ukić tomić i još neki miljenici ace petrovića.

AU
austrougarskigeneral
09:45 16.03.2017.

zubac je budućnost lakersa