Uoči turnira

Zlatko Dalić u problemima, klub zbog koronavirusa ne želi pustiti vatrenog?

Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Zlatko Dalić u problemima, klub zbog koronavirusa ne želi pustiti vatrenog?
11.03.2020.
u 10:18
– U ovom trenutku razmišljamo svojim igračima zabraniti odlazak na reprezentativna okupljanja – kazao je Wolfsburgov izvršni predsjednik Jörg Schmadtke
Pogledaj originalni članak

Širom Europe zavladao je strah od širenja koronavirusa. Najteže je pogođena Italija, no i u Njemačkoj situacija nije mnogo bolja.

Klubovi su vrlo oprezni te svakodnevno prate događaje vezane za epidemiju virusa. Poduzimaju sve mjere opreza kako bi zaštiti svoje igrače.

>> VIDEO Naši poznati znanstvenici odgovaraju na pitanje: zašto se koronavirus toliko brzo širi u Italiji?

– U ovom trenutku razmišljamo  svojim igračima zabraniti odlazak na reprezentativna okupljanja – kazao je Wolfsburgov izvršni predsjednik Jörg Schmadtke.

To bi značilo da hrvatski reprezentativac Josip Brekalo ne može biti na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću za  turnir u Kataru.

No ta odluka nema zakonskih okvira, jer po Fifinim propisima klub mora pustiti igrače koji igraju za svoje reprezentacije.

– O tome odlučuje Fifa, ali i s njima ćemo razgovarati – dodao je Jörg Schmadtke.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SS
sokac sa drave
15:03 11.03.2020.

Brekalo nije za reprezentaciju,nema duel igru plasljiv je i stalno cuva noge.Nekada je bio brz a i to je izgubio.Puca po golu sa trideset metara obicno nebu pod oblake.Zuji kao kada muhi otkinete glavu ono i dalje jedno vrijeme leti kao muha bez glave.