ODLAZI NA KRAJU SEZONE?

Zidane zagonetno o svom odlasku iz kluba: "Sve je moguće, ovo je Real"

Foto: SUSANA VERA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Zidane zagonetno o svom odlasku iz kluba: "Sve je moguće, ovo je Real"
17.05.2021.
u 16:10
"Možda mislite da to govorim jer izbjegavam odgovornost, ali nije tako. Postoje vremena kad morate ostati, a postoje i vremena kad morate otići"
Pogledaj originalni članak

Trener Real Madrida, Zinedine Zidane poručio je svojim igračima da na kraju sezone napušta klub, prenosi to Goal i navodi kako je odluku objelodanio u svlačionici nakon remija sa Sevillom prošli tjedan. Real je ispao iz Kupa kralja u siječnju, a eliminirao ga je trećeligaš Alcoyano, iz Lige prvaka ispao je u polufinalu od Chelsea i sve to muči trenera. Na pitanje novinara hoće li voditi klub i sljedeću sezonu, rekao je:

– Ne znam što će se dogoditi. Sve je moguće. Ovo je Real Madrid. Možda mislite da to govorim jer izbjegavam odgovornost, ali nije tako. Postoje vremena kad morate ostati, a postoje i vremena kad morate otići.

Zidane je napustio klub 2018. nakon što je s njim osvojio treći uzastopni naslov u Ligi prvaka, ali se vratio nakon 10 mjeseci.
Već se spominje i gdje bi mogao nastaviti karijeru, a sve se više čini da će to biti Juventus jer talijanski velikan vjerojatno će otpustiti Andreu Pirla.

Zidanea bi pak u Realu trebao zamijeniti Raul Gonzalez, koji radi u omladinskim selekcijama Reala, navodi Marca, koja dodaje da su u opcijama i Massimiliano Allegri te Joachim Löw.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.