VULIĆ NA UDARU

Žestok odgovor: Ne laži nego se usredotoči jer momčad je blizu ispadanja

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Zoran Vulić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Gorica - Hajduk
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Gorica - Hajduk
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Gorica - Hajduk
09.01.2017., Split - Na stadionu Poljud odrzana prozivka uoci pocetka priprema Hajduka. Joan Carrio trener, Ivan Kos predsjednik Hajduka , Mario Branco sportski direktor. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
05.11.2018.
u 08:34
– Šteta što prije godinu dana, kad je bio nuđen nama, nije došao u Hajduk – rekao je Vulić o igraču koji je zabio bijelima
Pogledaj originalni članak

Hajduk je remizirao kod Gorice 1:1, a gol je bijelima zabio Atiemwen. Trener Splićana Zoran Vulić nakon utakmice istaknuo je kako je Nigerijac prije godinu dana nuđen Hajduku.

– Šteta što prije godinu dana, kad je bio nuđen nama, nije došao u Hajduk – rekao je Vulić.

Nije dugo trebalo čekati da treneru Hajduka stigne odgovor i to od čovjeka koji je tada bio sportski direktor kluba Mario Branco.

– Igrač nikada nije bio ponuđen Hajduku, pa je očito da ga nikada nismo mogli ni odbiti! Došao je prošle zime u Goricu i odigrao protiv Hajduka II na Poljudu 45 minuta u drugom poluvremenu utakmice koju je Hajduk II pobijedio s 4:1. – rekao je za Dalmatinski portal Branco pa dodao:

– Čudno je da se sada ljudi s odgovornošću brinu za stvari koje nisu istinite, iz prošlosti Hajduka, umjesto da se usredotoče na svoj posao i na poboljšanje ekipe koja je, nažalost, blizu zone ispadanja i traži puno više napora i kompetencije od svih. Čini se da je sada lako tražiti izgovore i neistinite alibije iz prošlosti kako bi se prikrile očite slabosti.

>> Pogledajte i atmosferu u Gorici uoči utakmice s Hajdukom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

DU
Deleted user
09:00 05.11.2018.

Više nema Mamića a Hajduk sve lošiji. Tko je sada kriv? Dok ne počiste u svom dvorištu, poševši od "Njihovovg Hajduka" do bagre iz Torcide, neće biti boljitka. A možda se u drugoj ligi pokažu bolji.

ŽU
žuti
09:07 05.11.2018.

Gospodin Vulić, s karakternim osobinama koje ga krase, vratio se u Hajduka kao suza na oko! Neće biti sucima dosadno niti nakon ijedne utakmice Hajduka bez obzira gdje se igralo i protiv koga!

KA
kažemja
09:10 05.11.2018.

Hajduk može biti prvak jedino u drugoj ligi , a i to je upitno.