'bio sam jako dirnut'

Zdravko Mamić zaplakao kad je primio priznanje u Širokom Brijegu

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zdravko Mamić zaplakao kad je primio priznanje u Širokom Brijegu
12.08.2015.
u 17:12
- Na iduće izbore izađite u što većem broju i dajte glas znate već komu jer dosta je bilo ovih i onih - rekao je Mamić.
Pogledaj originalni članak

Gradsko vijeće grada Širokoga Brijega donijelo je Odluku o dodjeli javnih priznanja Zlatna plaketa - "Grb grada Širokoga Brijega", a jedna od njih ide izvršnom predsjedniku Dinama Zdravku Mamiću. Osobno je došao po nju i održao emotivni govor.

- Dinamo je institucija. Godine 2011. obilježili smo stotinu godina kluba, a Grad Zagreb nije nam dao nikakvo priznanje! I sada dođem u Široki Brijeg, u drugu državu tako da kažem, i ovdje dobijemo javno priznanje! Širokobriježani, pokazali ste veliku hrabrost dodijelivši mi ovu nagradu. Da, bio sam u zatvoru, mnogi se sada udaljuju od mene, ali vi ste baš u ovom trenutku meni dali javno priznanje. Od srca vam hvala - rekao je Zdravko Mamić, a prenosi njegove riječi 24sata.

Potom se odlučio i promovirati političku opciju kojoj vjeruje te pozvao sve prisutne da "dobro izaberu na nadolazećim parlamentarnim izborima".

- Na iduće izbore izađite u što većem broju i dajte glas znate već komu jer dosta je bilo ovih i onih - rekao je Mamić i nakon domovine, okrenuo se vjeri:

- Bio sam sinoć na misi devetnice na Brijegu, vjerujte mi, bio sam jako dirnut, zaplakao sam! Dvaput u životu sam zaplakao na misi, kad je papa Benedikt bio u Zagrebu 2011. i sinoć u Širokom Brijegu. Nisam očima mogao vjerovati kada sam vidio toliko svijeta i, posebno, toliko mladih.

>> Zlatna plaketa grada Širokog Brijega pripast će Zdravku Mamiću

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 45

CA
canajrasim-
17:24 12.08.2015.

Puna podrska Davoru Sukeru i HNS-u,kao i braci Mamic i upravnom odboru Dinama. Odlican rad decki ! Drzite se jos malo pa ce i "ovi i oni" odskakutati u troskocima sa politicke scene.

TF
tony.franzz
17:31 12.08.2015.

Zivio nam i dovedi pojacanja!

IV
ivanbili25
17:51 12.08.2015.

Čestitke Mamiću na nagradi.