Incident na Grbavici

Mamić udario navijača u Sarajevu, a noć prije skidao se u restoranu

Foto: Ozren Maršić
Mamić udario navijača u Sarajevu, a noć prije skidao se u restoranu
04.05.2014.
u 19:49
Sva trojica su na Grbavicu stigli kako bi pogledali jednog igrača – Srđana Stanića, koji je odigrao sjajnu sezonu
Pogledaj originalni članak

Vječiti derbi BiH lige između Željezničara i Sarajeva s tribina stadiona Grbavice promatrali su izbornik nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić te braća Mamići, Zoran i Zdravko. Sva trojica su na Grbavicu stigla kako bi pogledali jednog igrača – Srđana Stanića, koji je odigrao sjajnu sezonu, skrenuvši pažnju mnogih inozemnih klubova na sebe, ali i izbornika BiH selekcije, koji ima problem upravo s desnim bokom.

Kakav je dojam ostavio Stanić na Sušića, saznat ćemo danas, a Mamići će svoj sud reći vjerojatno nešto poslije, s obzirom na to da je Zdravko Mamić doživio neugodnosti na Grbavici.

Naime, on se sukobio s navijačem koji je imao obilježja BBB-a. No, iako se u prvi čas pojavila informacija da je navijač nasrnuo na Mamića, zapravo je izvršni predsjednik Dinama njega udario nogom! Spomenuti navijač tijekom utakmice okrenuo se prema Mamiću i rekao: – Hajde me izbaci s ovog stadiona ako možeš – na što je čelnik Dinama izgubio živce i udario ga nogom. Nakon toga obojica su završila u policiji.

Inače, Zdravko je i noć prije iskoristio za ludovanje Sarajevom, bio je u jednom restoranu u kojem je pjevao i ponovno se skidao.

>>Pogledajte kako je goli Mamić zapjevao u sarajevskom restoranu

>>'Ovo nije padalo na pamet ni komunistima ni Canjugi!'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 72

RP
rade.pranjic
18:45 04.05.2014.

Ulicari svugdje pokusavaju da dopru I prave nerede.

LA
Laura Anny
19:27 04.05.2014.

Das ist Walter.

DI
dinamogrebza
19:28 04.05.2014.

Kako saznaje portal federalna.ba, Mamiću je u poluvremenu utakmice prišao jedan navijač Dinama, kojeg je Mamić ranije u Zagrebu istjerao sa stadiona, i obratio mu se riječima: „Istjeraj me ovdje ako smiješ!“, na šta je izvršni dopredsjednik zagrebačkog tima odgovorio udarcem nogom. Ubrzo su reagovali pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, te su Zdravka Mamića odveli sudiji za prekršaje. Zdravko Mamić je prema izvještajima medija došao posmatrati igru Srđana Stanića iz Željezničara i Amera Dupovca iz Sarajeva... mediji "slučajno" krivo prenijeli