Optužio ih za poraz

Pobuna u Bayernu, zbog svađe s Guardiolom osoblje podnijelo kolektivnu ostavku!

Foto: Reuters/Pixsell
Pobuna u Bayernu, zbog svađe s Guardiolom osoblje podnijelo kolektivnu ostavku!
17.04.2015.
u 08:52
– Nakon utakmice Lige prvaka protiv Porta, iz nekog neobjašnjivog razloga, cijelo medicinsko osoblje smatrao je odgovornim, napisao je Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt u kratkom priopćenju
Pogledaj originalni članak

Nakon poraza od Porta u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka (1:3), Bayern prolazi kroz teško razdoblje. Osim što su svi zabrinuti jer im prijeti ispadanje iz LP-a, došlo je do otvorenog sukoba između trenera Pepa Guardiole i liječničkog tima kluba.

Što se dogodilo? Bayern u posljednje vrijeme igra bez glavnih zvijezda. Franck Ribéry, Arjen Robben, David Alaba, Bastian Schweinsteiger i Javi Martinez ozlijeđeni su, a na nedavnoj utakmici protiv Bayer Leverkusena ozlijedio se i Medhi Benatia. Tijekom te utakmice Guardiola se okrenuo prema medicinskom osoblju i ironično im zapljeskao.

Nakon poraza od Porta njih je proglasio krivcima, a cijelo osoblje Bayerna nakon toga je podnijelo ostavku. Među njima je i Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt koji je u klubu je od 1977. godine.

– Nakon utakmice Lige prvaka protiv Porta, iz nekog neobjašnjivog razloga, cijelo medicinsko osoblje smatrao je odgovornim, napisao je Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt u kratkom priopćenju. A dodajmo da je spomenuti liječnik jedan od najvećih stručnjaka u cijelom svijetu. Osim što je radio s mnogim generacijama Bayerna, kod njega su dolazili i njemački reprezentativci te ostali poznati sportaši poput Borisa Beckera, Usaina Bolta... Pomagao je i nekim našim igračima koji su igrali u Bayernu, a nedavno je i Luka Modrić bio na konzultacijama s njim kada ga je izbornik Niko Kovač odveo u München.

>>Razočarani Guardiola: Ovo je veliki zaostatak, teško ćemo to nadoknaditi

>>Španjolci otkrili: Niko Kovač odveo je Modrića u Bayern

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 47

AB
abendblatt
09:20 17.04.2015.

Za poraz protiv Porta mora Guardiola snositi odgovornost.

TM
Tim_Minchin
09:26 17.04.2015.

gadi mi se ovaj guardiola, koliki je to egoist, to je cudo, a i kakav je trener je vrlo upitno, s onakvom barcom bi i kruno jurcic osvojio pola toga...

MR
mrki69tua
09:22 17.04.2015.

U Pepa uvik isto, takav je bia i u Barci kada je tika taka krenila nizbrdo. Zato mi je uvik bia ljigav, veliki stručnjak sa treniranjem vrhunskih klubova. Daj mu Dinamo, mislim da ne bi ni prvak bija.