Germania

Zaradite i vi na transferima: Jedinstvena kladioničarska ponuda za ljetni prijelazni rok

Foto: Reuters/PIXSELL
Zaradite i vi na transferima: Jedinstvena kladioničarska ponuda za ljetni prijelazni rok
31.07.2019.
u 09:59
Dovoljno je da na stranici germaniasport.hr odaberete neku od brojnih opcija za klađenje na prijelazni rok i napravite si ljeto zanimljivijim.
Pogledaj originalni članak

Klubovi, igrači, manageri… Svi zarađuju na nogometnim transferima koji u posljednje vrijeme probijaju sve granice. Zašto i vi ne biste bili među onima kojima će novčanik biti puniji nakon nekog prelaska nogometaša iz kluba u klub?

Dovoljno je da na stranici germaniasport.hr odaberete neku od brojnih opcija za klađenje na prijelazni rok i napravite si ljeto zanimljivijim.

Primjera radi, već mjesecima se priča o Neymarovom nezadovoljstvu u Paris Saint-Germainu, a ni čelnici prebogatog francuskog kluba nisu zadovoljni njegovim učinkom i rado bi ga prodali. No, s obzirom na to da su ga platili 222.000.000 eura, pitanje je hoće li se naći netko tko može iskeširati traženi iznos.

Posljednjih dana priča se o ponudama Real Madrida, a tečaj da Neymar prelazi u Real je 6. S druge strane, tečaj da će Brazilac ipak ostati u PSG-u je 1.80, dok se ostale opcije procjenjuju manje realnim - prelazak u Juventus nosi tečaj 10.00, a u Manchester United 30.

Što se Paula Pogbe tiče, jasno je da bi i on volio ovog ljeta promijeniti sredinu i otići s Old Trafforda, ali cijena također nije mala. Prema bookmakerima, najveće su šanse da do transfera neće doći (tečaj 1.25), dok je tečaj na povratak u Juventus čak 20!

Možda će i Luka Modrić promijeniti klub, tečaj 8 je da će to biti Milan.

Ako je vjerovati kladionicama, sljedeći klub Maura Icardija - koji uz pomoć supruge i managera Wande Icardi mjesecima ratuje sa svojim klubom - je Juventus. Tečaj da će tako biti je 1.80, a da će ostati u Interu 3.00.

GERMANIA kladionica nudi još pregršt opcija, a iskustvo nas uči da je ljetna tržnica kako se bliži kraju sve zanimljivija.

Očekuje se da do kraja ljeta u nogometnoj Europi pukne neka bomba, pa budite baš vi ti koji će ju pogoditi!

Kompletnu ponudu za klađenje na prijelazni rok pogledajte OVDJE

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Django
Django
11:13 31.07.2019.

Šansa za dobitak je, dapače, vrlo realna uz uvjet da se potpuno zanemare prognoze VL-a o transferima.