Mladost trenira

Žapci krenuli, trener Bajić kaže: Osjećamo se kao prvašići!

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Mladost
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Mladost
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Mladost - Jug
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Mladost
04.05.2020.
u 22:20
Mladostaši vode računa o protuepidemijskim mjerama, pa će do daljnjega trenirati samo po četvorica, a uz njih na bazenu smije biti samo jedan trener
Pogledaj originalni članak

Vaterpolisti Mladosti odradili su prvi pravi vaterpolski trening nakon 12. ožujka kada su treninzi prekinuti zbog epidemije koronavirusa.

Nisu, istina, još svi na broju - izostali su stranci i igrači iz drugih hrvatskih gradova - ali svejedno, na licima im se čitalo zadovoljstvo što su ponovno u svom prirodnom okruženju.

- Što se tiče kondicijskog dijela, trenirali smo i izvan bazena. No, važno je da smo se vratili u bazen. Čudan je osjećaj osjetiti vodu nakon gotovo dva mjeseca. Naravno, svi smo sretni zbog povratka i nadamo se da će nam situacija uskoro dopustiti postepeni povratak u potpunu normalu - napominje vratar i kapetan Mladosti Ivan Marcelić.

Ono što je gotovo izvjesno, žapce očekuje završetak hrvatskog prvenstva. No, ne zna se kad bi se moglo početi s utakmicama...

- Planiramo se kompletirati do 11. svibnja i početi s pripremama za završnicu prvenstva. Ne znamo kad će se sezona nastaviti, nadamo se da bi to moglo biti koncem lipnja ili početkom srpnja - kazao je trener Mladosti Zoran Bajić, u šali dodavši:

- Osjećamo se kao prvašići! No, drago mi je da smo se vratili na naš prekrasan bazen. Želja nam je da se polako vratimo trenažnom procesu putem prilagodbe na vodu. To je iznimno važno, voda je specifičan medij i bez dva treninga dnevno ne možemo se izraziti kako bismo trebali.

Mladostaši vode računa o protuepidemijskim mjerama, pa će do daljnjega trenirati samo po četvorica, a uz njih na bazenu smije biti samo jedan trener.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar MichelleOU98
MichelleOU98
23:57 04.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆­b

Avatar CarolUI80
CarolUI80
23:13 04.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k­i︆s︆­s︆­t­ok︆­.︆­c︆­o︆­m