Nasjeo na štos

Zamislite da vam se ovo dogodi točno kad ne treba... okupljeni su zaplakali od smijeha!

Foto: Screenshot
Zamislite da vam se ovo dogodi točno kad ne treba... okupljeni su zaplakali od smijeha!
27.07.2019.
u 12:14
Predstavljanje legendarnog Brazilca proteklo je u izuzetno veselom tonu.
Pogledaj originalni članak

Nakon toliko godina provedenih u Europi, Filipe Luis vratio se u domovinu. Brazilski reprezentativac potpisao je ugovor na dvije i pol godine s Flamengom, a njegovo predstavljanje medijima u petak proteklo je u urnebesnom tonu.

Naime, točno u trenutku dok se Luis spremao odgoviti na jedno od pitanja, djelatniku kluba Mauríciju Fonseci iznenada se oglasio telefon.

Ne bi to možda nitko ni primijetio da se prostorijom nije prolomio zvuk iz pornografskih filmova, što je prisutne nasmijalo do suza.

>>> Duhoviti trenutak nalati se na 0:50 u videu

Ne, Fonseca se nije ured predstavljanja zabavljao gledajući filmove za odrasle, ali ga je zato netko namjerno nasanjkao na stari štos koji već godinama kruži aplikacijom WhatsApp.

Podsjetimo, Luis se prometnuo u jednu od legendi Atletica, a nakon gotovo 250 odigranih utakmica u momčadi madridskoga kluba, u 33. godini je dobio slobodne papire i prigodu da izabere kamo će u smiraj bogate karijere. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PR
prajdali100
15:32 27.07.2019.

Junački su ga nategli...ahhhaaaa.