VELIKA AKCIJA

Zadar pozvao navijače: Cijepi se i fotografiraj s trofejom prvaka Hrvatske!

Foto: KK Zadar
Foto: KK Zadar
10.06.2021.
u 14:07
U sklopu prostora za cijepljenje, svi koji prime cjepivo imat će jedinstvenu priliku slikati se s trofejom prvaka Hrvatske!
Pogledaj originalni članak

Nakon drame u završnici prvenstva i velike proslave titule, KK Zadar je pozvao svoje navijače da se cijepe kako bi se što prije mogli vratiti na tribine. To su učinili na domišljat način, a što sve što o tome trebate znati donosimo u nastavku teksta:

"U subotu smo vidjeli koliko nam je svima nedostajala košarka i puna dvorana, a nama je posebno falio vaš huk s tribina! 

Pandemija COVID-19 svima je promijenila život u zadnjih godinu i pol dana, ali bliži se svijetlo na kraju tunela, a najsigurniji put ka tome je da se što veći broj ljudi cijepi. To će omogućiti i povratak navijača na svoja mjesta u Krešinom domu.

Pripreme igrača za novu košarkašku sezonu počinju u kolovozu, a pripreme navijača i prijatelja kluba već od subote, 12. lipnja i to cijepljenjem na Višnjiku.

I dalje moramo biti odgovorni kako bi  zajedno nastavili uživati u košarci i svakodnevnom druženju.  

Zato pozivamo sve navijače da podrže ovu akciju i da se dođu cijepiti na Višnjik, počevši od  subote, 12. lipnja. 2021. godine. i da time osiguraju mjesto na tribinama za iduću sezonu, ali i sačuvaju sebe i svoje bližnje od širenja pandemije.

U sklopu prostora za cijepljenje, svi koji prime cjepivo imat će jedinstvenu priliku slikati se s trofejom prvaka Hrvatske! 

Trofejom kojeg se u  Zadru čekalo punih 13 godina.

TERMINI CIJEPLJENJA I SLIKANJA:

  • SUBOTA, 12. lipnja    7,30 – 13 sati
  • PON. 14. lipnja – PET 18. lipnja  7,30 – 12,30  i 15,00 – 20,00 sati

Dođite, cjepite se i slikajte se za dragu uspomenu, trofej prvaka Hrvatske vas čeka !!!, poručili su iz kluba.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.