BRZA REAKCIJA

Požar na Wimbledonu, evakuirano tri tisuće osoba

Foto: Reuters/PIXSELL
Wimbledon
Foto: Reuters/PIXSELL
Wimbledon
Foto: Reuters/PIXSELL
Wimbledon
Foto: Reuters/PIXSELL
Wimbledon
Foto: Reuters/PIXSELL
Wimbledon
01.07.2015.
u 23:10
Na kraju se ispostavilo da je riječ o manjem požaru u stakleniku s biljkama.
Pogledaj originalni članak

U Wimbledonu je tri tisuće ljudi moralo biti evakuirano s tribina teniskih terena jer se oglasila uzbuna zbog požara blizu centralnog terena. Policija i djelatnici na turniru reagirali su promptno, izbjegla se panika i gužve te je sve bilo poprilično mirno.

Također, niti jedan meč nije ispaštao zbog uzbune, a na kraju se ispostavilo da je riječ o manjem požaru u stakleniku s biljkama. Vjeruje se da su rekordne vrućine razlog incidentu, ali on je uistinu bio toliko malog intenziteta da su vatrogasci na terenu bili svega nekoliko sekundi, malo još provjerili je li sve u redu i otišli.

Policija je također potvrdila da se radi o nesreći, a ne podmetanju požara. Sve u svemu, veća je vijest način na koji se to izvelo bez da su gledatelji bili u strahu, gužvi ili da su mečevi odgađani. Palac gore za organizatore najprestižnijeg teniskog turnira na svijetu.

>> U Wimbledonu nikad manje Amerikanaca, Wawrinka se skinuo gol

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.