BEL - MAK 1:0

Wilmots: Hrvatska je favorit! Rekao sam to prije 8 mj., i dalje je tako

Foto: Reuters/Pixsell
Wilmots: Hrvatska je favorit! Rekao sam to prije 8 mj., i dalje je tako
27.03.2013.
u 07:30
U Novom Sadu i škotski navijači čistili su snijeg, gledatelji grudama gađali Stojkovića, Mihajlović izmijenio šestoricu igrača...
Pogledaj originalni članak

Briljantnim golom Edena Hazarda Belgija je osvojila i druga tri boda protiv Makedonije u pet dana. U 62. minuti Hazard je u šesnaestercu pokupio loptu koju je glavom pokušao izbaciti makedonski branič, prodao "lažnjak" desnom nogom i zabio lijevom s desetak metara. Crveni vragovi dominirali, propustili su nekoliko čistih prilika u kojima su se njihovi napadači našli sami pred makedonskim vratarom Pačovskim, ali Hazardov pogodak bio je jedini. Sada čekaju Srbiju 7. lipnja.

Izbornik Makedonije Čedo Janevski čestitao je Belgiji i zaželio im "sreću dalje".

– Dočekujete Srbiju i idete u Zagreb, što neće biti jednostavno. Teško je reći tko će biti prvi, ali Hrvatska ima više iskustva – rekao je Janevski.

Belgijski izbornik Marc Wilmots izbjegava nagađati tko će izravno u Brazil, ali kaže:

– Hrvati su favoriti! Rekao sam to prije osam mjeseci, mislim to i danas.

Srbija se po teškom terenu u Novom Sadu domogla pobjede nad Škotskom (2:0), s dva pogotka Filipa Đuričića. Sinišu Mihajlovića dočekali su zvižduci, a vratara Stojkovića gledatelji iza gola gađali su grudama snijega.

– Tužit ću predsjednika OFK Beograd Terzića jer je rekao da mi menadžer sastavlja momčad. Zadovoljan sam igrom, mogli smo i uvjerljivije pobijediti – rekao je nakon utakmice Siniša Mihajlović, koji je počeo sa šestoricom novih igrača nakon poraza u Maksimiru (Stojković, Tomović, Fejsa, Basta, Milivojević i Tadić). A još nekoliko sati uoči početka, održavanje utakmice bilo je pred odgodom zbog snijega. No, i škotski su navijači uzeli lopate u ruke i pomogli da se travnjak očisti...

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.