EDUARDO:

Wenger mi je prijatelj, volio bih se vratiti u Arsenal

Foto: PA/Pixsell
Wenger mi je prijatelj, volio bih se vratiti u Arsenal
12.01.2014.
u 11:54
- Još uvijek sam prijatelj s Arseneom Wengerom i razgovarao sam s njim nekoliko puta. Također, u Londonu mi još uvijek živi puno prijatelja - rekao je Eduardo.
Pogledaj originalni članak

Eduardu da Silvi na ljeto istječe ugovor sa Šahtarom, pa zato ne čudi veliki interes za njega. Trabzonspor je navodno već poslao ponudu Ukrajincima za hrvatskog napačada, a osim turske momčadi Dudu se spominje u kontekstu milanskog Intera te londonskog Arsenala.

Među 'topnicima' je Eduardo proveo tri godine u koje je zabio 21 gol, međutim 2010. godine je prodan u Šahtar. Dudu ne bi imao ništa protiv povratka na Otok.

- Naravno, volio bih se vratiti u Arsenal. Ne znam postoji li interes s njihove strane, ali svi znaju da je rastanak protekao u prijateljskim odnosima - rekao je Eduardo za engleske medije, te dodao:

- Još uvijek sam prijatelj s Arseneom Wengerom (op.a. trener Arsenala) i razgovarao sam s njim nekoliko puta. Također, u Londonu mi još uvijek živi puno prijatelja.

Ipak, Eduardu je glavni zadatak pronaći klub koji će mu garantirati minutažu kako bi u što boljoj formi dočekao Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

- Želim igrati više uoči Svjetskog prvenstva - zaključio je Dudu.

>> Trabzonspor nudi 2.5 milijuna eura za Eduarda

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar rajetin
rajetin
15:01 12.01.2014.

Zanimljivo: velika većina u anketi odabrala je "Treba se vratiti u Arsenal i dokazati Wengeru da je pogriješio što ga je prodao". U čemu je to Wenger pogriješio? Nije li Eduardova ukrajinska karijera dokazala upravo suprotno? Svi mi želimo da Dudu igra negdje, bilo gdje, jer nam nasušno treba u repki, a boljih nemamo, ali Arsenal kao opcija je obična izmišljotina. Wenger ne kupuje napadače u poodmaklim godinama da mu sjede na klupi. Walcott se ozlijedio, ali tu su Giroud i Podolski u punoj snazi, pa mladi Oxlade-Chamberlaine, Sanogu i Gnabry, dvadesetgodišnjaci koji obećavaju. Ako Arsenal kupi ikoga, bit će to igrač koji košta barem 50 milijuna eura. Gdje bi tu Eduardo, kakav je sada u 2014., igrao? Realnost je ili Dinamo ili Turska, Grčka, Cipar... Ostalo je sanjarenje.