Prijam reprezentativaca

Vrkić o fotografiji na kojoj je s Bogdanovićem: Kad narastem, bit ću gradonačelnik

Foto: Facebook
Vrkić o fotografiji na kojoj je s Bogdanovićem: Kad narastem, bit ću gradonačelnik
11.09.2018.
u 16:46
- Poštovani sugrađani, predstavljam vam razlog zašto sam ja igrao nogomet (vidljivo na fotografiji). A kažu mi moji suradnici kako je bolje ne objaviti ove fotografije jer bih mogao izgubiti sljedeće izbore - našalio se osječki gradonačelnik
Pogledaj originalni članak

Kad narastem bit ću gradonačelnik - napisao je Ivan Vrkić, prvi čovjek Osijeka, uz fotografije na kojoj pozira s hrvatskim košarkaškim reprezentativcima, među kojima je i sjajni Bojan Bogdanović. Na Facebooku je, naime, objavio nekoliko fotografija sa susreta s košarkašima koji, inače, u petak u Osijeku igraju protiv Litve, u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kini.

- Poštovani sugrađani, predstavljam vam razlog zašto sam ja igrao nogomet (vidljivo na fotografiji). A kažu mi moji suradnici kako je bolje ne objaviti ove fotografije jer bih mogao izgubiti sljedeće izbore - napisao je gradonačelnik Vrkić, smijući se na vlastiti račun.

- Šalu na stranu, iznimno mi je zadovoljstvo istaknuti kako je Osijek od veljače bio domaćin vrhunskoga tenisa, biciklizma, gimnastike, ekstremnih urbanih sportova do reprezentacija u nogometu, rukometu, a sada i košarci. Raduje me što osječka publika ponovno ima priliku uživati u susretu hrvatske odabrane vrste, a još više činjenica da Osijek postaje prijestolnica vrhunskih sportskih događanja - istaknuo je Vrkić i zahvalio HKS-u na odluci da se susret s Litvom održi u Gradu na Dravi. 

Siguran je, napisao je, kako će susret odabranih vrsta proteći u sjajnom sportskom ozračju i da će izgledna pobjeda nad gostujućom momčadi biti tek jedna u nizu na putu za Svjetsko prvenstvo u Kini

- Dragi moji Osječani, 14. rujna u Dvorani Gradski vrt podržite naše košarkaše i još jednom pokažite da smo najbolja publika - poručio je.

>> Pogledajte i što je izbornik Anzulović rekao o kvalifikacijama košarkaša


 

DOLAZE RAFALEI, ALI...

MiG-ovi su trebali biti prizemljeni, ali plan se drastično promijenio: Više je razloga

Plan je bio da preostali MiG-ovi, a sada ih još uvijek leti pet do osam primjeraka, kako kada, završe dijelom u muzejima, naravno prethodno razoružani, a spominjala se tek mogućnost da neki od njih budu i konzervirani, zlu ne trebalo. Računalo se da im ionako ističu zadnji resursi, te nema smisla nastaviti trošiti i na njihovo letenje i održavanje, kad već dolaze noviji, puno mlađi i skuplji Rafalei.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.