PREŽIVIO TRAGEDIJU

Vratar Chapecoensea kojem je amputirana noga dobio posao u klubu

Foto: JORGE ADORNO/REUTERS/PIXSELL
Vratar Chapecoensea kojem je amputirana noga dobio posao u klubu
22.12.2016.
u 20:20
– Sa zadovoljstvom mogu najaviti da će Follmann raditi za nas čim se dovoljno oporavi. Ne znam kada će početi, ali što se nas u klubu tiče, on će nam postati suradnik. I to ne samo zbog suosjećanja nego zato što znamo kakve intelektualne kapacitete posjeduje i što znači za klub. Ali tek kada se tjelesno i emotivno oporavi – rekao je izvršni direktor Chapecoensea
Pogledaj originalni članak

Jackson Follmann, jedan od trojice nogometaša Chapecoensea koji su preživjeli pad zrakoplova, dobit će posao u klubu. Follmann je u tragediji nažalost ostao bez noge, no u klubu su najavili da će naći mjesto za njega.

– Sa zadovoljstvom mogu najaviti da će Follmann raditi za nas čim se dovoljno oporavi. Ne znam kada će početi, ali što se nas u klubu tiče, on će nam postati suradnik. I to ne samo zbog suosjećanja nego zato što znamo kakve intelektualne kapacitete posjeduje i što znači za klub. Ali tek kada se tjelesno i emotivno oporavi – rekao je izvršni direktor Chapecoensea Rui Costa.

Inače, Chapecoense je nedavno primio trofej Copa Sudamericane za 2016. godinu nakon što je gotovo čitava momčad i tehničko osoblje brazilskog kluba stradalo u zrakoplovnoj nesreći na putu na finalnu utakmicu protiv Atletico Nacionala.

>> Još jedan legendarni nogometaš nudi pomoć: Igrao bih za Chapecoense

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.