PRED KRASNODAR

VIDEO Zagrebačke fontane svijetle Dinamu u čast za europsko 'proljeće'

Foto: GNK Dinamo/Cropix
Foto: GNK Dinamo/Cropix
Foto: GNK Dinamo/Cropix
Foto: GNK Dinamo/Cropix
24.02.2021.
u 15:23
Vodeni zid svijetlit će u srijedu i četvrtak od 18:30 sati, a navijačice i navijači mogu osobno uživati u ovom impresivnom prizoru.
Pogledaj originalni članak

Preostalo je manje od dva dana do utakmice odluke između Dinama i Krasnodara, koja će pobjedniku donijeti prolaz u osminu finala UEFA Europa lige! Plavi iz prve utakmice odigrane u Rusiji nose pobjedu 3:2 protiv Krasnodara, što svakako može biti prednost u uzvratnom susretu koji se igra na našem Maksimiru.

Dinamo i Krasnodar borit će se za prolaz dalje na stadionu Maksimir u četvrtak navečer od 21 sat na Arena Sportu 3.  Dinamovo proljeće moglo bi se ponovno nastaviti, a u sklopu odbrojavanja do utakmice zasvijetlila je i najveća zagrebačka fontana.

Fontana u Ulici Hrvatske bratske zajednice svijetli u plavoj boji prikazujući grb Dinama i poseban vizual Dinamovog proljeća. Vodeni zid svijetlit će u srijedu i četvrtak od 18:30 sati, a navijačice i navijači mogu osobno uživati u ovom impresivnom prizoru.

Kako bismo službeno započeli odbrojavanje do ove važne utakmice, igrači Dinama sastali su se kod fontane. Mislav Oršić, Joško Gvardiol i Luka Ivanušec izrazili su veliko zadovoljstvo uživajući u prizoru i fontani koja po prvi put svijetli za Dinamo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SP
spremni0
13:41 25.02.2021.

svjetski

BE
Berlioz
18:25 24.02.2021.

Napokon se grad sjetio podržati klub.