KLASIČNO NIŽELIGAŠKI?

VIDEO Velika tučnjava u Zagrebu na niželigaškim terenima, puno udaraca, rušenja...

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
VIDEO Velika tučnjava u Zagrebu na niželigaškim terenima, puno udaraca, rušenja...
07.08.2022.
u 14:48
Nakon jednog grubljeg starta na terenu mnoštvo igrača se počelo naguravati, a s klupe su morali utrčati i pomoćni treneri te pričuvni igrači kako bi razdvojili situaciju.
Pogledaj originalni članak

U kvalifikacijama za popunu Druge NL (treća liga) zagrebačko Trnje je slavilo protiv Hrvatskog Viteza iz Posedarja 3:1 te prošlo u viši rang nogometa ukupnim rezultatom 4:3.

Međutim, susret je dobrim dijelom obilježio fizički sukob nogometaša na terenu tijekom same utakmice, a sve je ovjekovječeno videozapisima s tribina. 

U, kako već neki kažu, klasičnoj niželigaškoj situaciji, nakon jednog grubljeg starta na terenu mnoštvo igrača se počelo naguravati, a s klupe su morali utrčati i pomoćni treneri te pričuvni igrači kako bi razdvojili situaciju. 

Na malo veselije teme, navijanje na stadionu Rudeša (gdje će Trnje igrati domaće susrete) je nakon posljednjeg sučevog zvižduka bilo izrazito glasno, a igrači su pobjedu proslavili tako da su velike kanistere vode izlili po svojem treneru, inače bivšem reprezentativcu Hrvatske, Danijelu Pranjiću.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.