'DINAMO, DINAMO!'

VIDEO Svlačionicom Dinama se nakon rušenja CSKA orila pjesma i veselje

Foto: GNK Dinamo
VIDEO Svlačionicom Dinama se nakon rušenja CSKA orila pjesma i veselje
11.12.2020.
u 09:09
Ovoga puta je 3:1 bio i ostao konačan rezultat, niti tih defanzivno loših posljednjih 10-ak minuta nisu dozvolili da gosti iz Moskve pokolebaju ovu uvjerljivu pobjedu hrvatskog prvaka
Pogledaj originalni članak

Dinamo je kolo prije kraja grupne faze osigurao 'europsko proljeće' i prvo mjesto u skupini, a onda u zadnjoj utakmici još svladao CSKA iz Moskve na Maksimiru.

Nažalost, Hrvat Bistrović je spriječio dinamovce da se upišu u anale Europske lige kao jedina momčad kojoj je ikada pošlo za rukom da ne primi pogodak u grupnoj fazi natjecanja, no niti to nije umanjilo slavlje modre momčadi. 

U svlačionici se orilo 'Dinamo, Dinamo',  a veselje je bilo apsolutno zasluženo. Gledali smo jedan lijepi, skladni, uigrani Dinamo, doduše, uz iznimku onog povika Livakovića 'zadnjih 10 minuta igrate obranu za k***c'.

I bio je u pravu. No ovoga puta je 3:1 bio i ostao konačan rezultat, niti tih defanzivno loših posljednjih 10-ak minuta nisu dozvolili da gosti iz Moskve pokolebaju ovu uvjerljivu pobjedu hrvatskog prvaka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AL
AlojzVjekoslav
10:56 11.12.2020.

Livaković vrijedi kao kompltne momčadi Hajduka od odlaska Vlašića