POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Spavate li mirno, Brazilci? Perišić je mađioničar, pogodio iz nemoguće pozicije

Foto: Li Gang/XINHUA
(SP)QATAR-AL WAKRAH-2022 WORLD CUP-ROUND OF 16-JPN VS CRO
Foto: SIPHIWE SIBEKO/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Croatia Training
Foto: Matthew Childs/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Japan v Croatia
Foto: SUHAIB SALEM/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Croatia Training
07.12.2022.
u 22:21
Protiv Japana se upisao u povijest hrvatske reprezentacije, ali još nije gotov. Englezima je zabio u polufinalu Rusije, zašto ne bi i Brazilcima u Kataru?
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija u dobrom se raspoloženju priprema za četvrtfinalni okršaj na Svjetskom prvenstvu u Kataru protiv Brazila. Susret je na rasporedu u petak u 16 sati, a jedan od igrača koji se dosad najviše istaknuo je Ivan Perišić. Naš je krilni napadač protiv Japana ušao u povijest i postao najbolji strijelac vatrenih u povijesti na SP-ima.

>> Vatreni nakon pobjede nad Japanom slavili i pjevali "Moja domovina"!

Ali, još nije gotov. Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji zabio je Engleskoj, zašto ne bi i prekosutra Brazilu? Nemaju samo Brazilci trikove u nogama - Perišić je to pokazao na današnjem treningu. Naime, stao je iza mreže gola i odmjerenim udarcem prebacio loptu pred gol-liniju, a ona se otkotrljala u mrežu.

Perišić je u 120 nastupa za Hrvatsku zabio 33 pogotka. Danas igra u londonskom Tottenhamu i prema Transfermarktu vrijedi 10 milijuna eura. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

zaboravljeni sudar u Manausu

Utakmica o kojoj se ne priča: 'Miki Rapaić šokirao je Brazil, a Runje je skidao bombe Robertu Carlosu! Nismo ni znali tko je taj'

– Čega se sjećam iz Manausa? Lude atmosfere (igralo se na stadionu Vivaldo Lima pred 40.257 gledatelja, nap.a.), a potom i početka utakmice. Faul za Brazil "ispod" centra igrališta, loptu namješta Roberto Carlos, nitko od nas nema pojma tko je on, a on šalje bombu u rašlje koju Runje fantastično skida! E da, Runje je u toj utakmici branio fantastično – prisjeća se danas 53-godišnji Zujo Mladinić

Josip Bajlo - Bepo

Prvo Suba, danas Livi: 'Nisu ti dečki iz Zadra ispali s kontejnera ili pali s Marsa'

- Igrala je selekcija regije protiv Hajduka u Stobreču, kao direktor Zadra gledao sam utakmicu u kojoj je Livaković branio i preporučio sam ga instruktoru Ivanu Gudelju koji ga je potom pratio. Stvorio sam mu prostor da brani u klubu. Potom je potpisao istupnicu iz kluba da bi mogao otići u Zagreb u školu. Vjerojatno je veza Dominikova oca Zdravka i šefa Zagreba Medića presudila - rekao je alfa i omega Zadra.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

BL
blackeder2022
00:13 08.12.2022.

Jedina prevaga na našu stranu je ta da se Brazilci već vide u finalu protiv Francuske.Mi im dođemo kao neki kamenčić u kopaćki kojeg će onako,otresti.Ali zaboravljaju da kamenčić u kopački zna napraviti p.ćvajz!

VO
Votum
23:00 07.12.2022.

1:0 nama dosta

DU
Deleted user
04:40 08.12.2022.

Svaki poraz od Brazila manji od 3:0 je nas uspjeh.....