BRAVO ZA RAKETU

VIDEO Rakitić postigao jedan od najljepših golova u karijeri, pogledajte tu majstoriju

Foto: MAXIM SHEMETOV/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
VIDEO Rakitić postigao jedan od najljepših golova u karijeri, pogledajte tu majstoriju
Autori Vecernji.hr, Hina
27.01.2021.
u 23:10
Sevilla je kod kuće s 3-0 nadigrala Valenciju, a zadnji gol za Andalužane postigao je Rakitić.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Barcelone i Seville izborili su četvrtfinale španjolskog Kupa kralja u srijedu, a gol za Sevillu postigao je Ivan Rakitić. 

Sevilla je kod kuće s 3-0 nadigrala Valenciju, a zadnji gol za Andalužane postigao je Rakitić. Bio je to jedan od najljepših golova u karijeri bivšeg vatrenog, s ruba kaznenog prostora lobao je vratara. Gol pogledajte OVDJE.

Barcelona je jedva prošla gostovanje kod drugoligaša Raya Vallecana s 2-1, te je malo nedostajalo da doživi sudbinu Atletica i Reala, koji su ispali od nižerazrednih momčadi. 

Iako su došli s vrlo jakom postavom, Katalonci su se mučili i došli u zaostatak u 63. minuti, kada je za Rayo pogodio Fran Garcia. U 70. minuti izjednačio je Messi na dodavanje Griezmanna, da bi deset minuta prije kraja De Jong pogodio za pobjedu Barcelone. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DM
drago.miota
08:24 28.01.2021.

e pa pogledajte oba gola Oršiča to su golovi a ne ovaj običan lob kojeg ima na svakoj tekmi

DR
DRAGON
08:07 28.01.2021.

Gdje je video?