TUČNJAVA

VIDEO Makljaža Hrvata i Makedonaca: Letjele šipke, baklje i boce, uhićeno deset osoba

Foto: Twitter
VIDEO Makljaža Hrvata i Makedonaca: Letjele šipke, baklje i boce, uhićeno deset osoba
26.04.2021.
u 19:06
Došlo je do tučnjave, a iz kojeg razloga, još nije poznato. Jedino što je sigurno je da je ovo bila jedan jako žestok obračun. Sudionici su koristili sve što im je došlo pod ruku, od boca do cigli i metalnih šipki
Pogledaj originalni članak

Rockdale Ilindn je klub Makedonaca koji žive u Australiji, a Syndey United su osnovali Hrvati. Inače dva prijateljska naroda uvijek spremna na šalu i zabavu, sada su se našla u pono ružnijem kontekstu. 

Naime, u međusobnom ogledu nije bilo golova, ali je bilo nemilih scena. 

Došlo je do tučnjave, a iz kojeg razloga, još nije poznato. Jedino što je sigurno je da je ovo bila jedan jako žestok obračun. Sudionici su koristili sve što im je došlo pod ruku, od boca do cigli i metalnih šipki. 

 

Dodatno je zaoštrena atmosfera još za vrijeme utakmice kada je jedan od navijača upao na travnjak, javlja Facebook stranica Balkan Tifo.

Uhićeno je deset osoba. 

Nogometni savez Australije oštro je reagirao i osudio incident, te je najavio sankcije.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

CI
cincokapulicaf
19:53 26.04.2021.

Ništa strašno, ništa bitno...Bezvezno novinarsko podgrijavanje u službi Vučićevog "srpskog sveta"

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
19:58 26.04.2021.

Vidis kak su Australci pomahnitali, a slove za miroljubiv narod...

VU
VučedolacHrvat
20:35 26.04.2021.

Neš ti nereda bacili dve kašete i zapalili baklju. Glavno da su se dečki držali epidemioloških mjera i pokazali australcima kako to izgleda bratstvo i jedinstvo.