NAKON OKUPLJANJA

VIDEO Peruanska reprezentacija potukla se s policijom u Madridu. Vratar im je uhićen

Foto: DANIEL APUY/REUTERS
VIDEO Peruanska reprezentacija potukla se s policijom u Madridu. Vratar im je uhićen
Autori Vecernji.hr, Hina
28.03.2023.
u 11:17
Peru će danas igrati prijateljsku utakmicu protiv Maroka. U sukobu su od igrača osobito sudjelovali Gallese, Carvallo i Yotun.
Pogledaj originalni članak

Nakon tučnjave između policije i igrača peruanske nogometne reprezentacije u ponedjeljak navečer u Madridu uhićen je peruanski vratar, AFP doznaje od policije i peruanskih vlasti. Prema policiji, izgred se dogodio u ponedjeljak navečer kada je momčad Perua, trenutno u Madridu gdje će u utorak igrati prijateljsku utakmicu protiv Maroka, stigla u svoj hotel u kojem se nalazilo oko 300 peruanskih navijača

"Navijači su pokušali prići igračima i policija je intervenirala između navijača i igrača kako bi se izbjegao stampedo", rekla je glasnogovornica policije za AFP.

"Igrač je tada udario policajca u glavu, a potom je uhićen i odveden u policijsku postaju u madridskom okrugu Chamartín", dodala je ne navodeći identitet igrača.

Peruansko ministarstvo vanjskih poslova navelo je sa svoje strane da se radi o vrataru Pedru Galleseu.

"Pedro Gallese napustio je policijsku postaju u kojoj je nedavno saslušan, a da protiv njega nije podignuta optužnica, i vratio se u hotel selekcije", objavio je u utorak rano ujutro na Twitteru. Peruanske vlasti "zahtijevat će razjašnjenje činjenica od dotičnih vlasti", inzistiralo je ministarstvo u drugoj poruci.

Slike ove tučnjave objavljene na društvenim mrežama koje su prenijeli španjolski mediji pokazuju kako se policajci i igrači selekcije grabe i guraju. Na ovim slikama možemo vidjeti da su posebno uključeni vratari Pedro Gallese i José Carvallo, kao i veznjak Yoshimar Yotún.

Boravak u Madridu momčadi Maroka, polufinalista prošlog Svjetskog prvenstva u Kataru, obilježilo je uhićenje zaposlenika hotela u kojem su odsjeli zbog rasističkih komentara na račun igrača objavljenih na društvenim mrežama.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.