Karine Elle (29)

VIDEO Atraktivna svjetska prvakinja prihvatila izazov: Evo što radi butinama

Foto: Instagram
VIDEO Atraktivna svjetska prvakinja prihvatila izazov: Evo što radi butinama
30.04.2021.
u 20:13
Inače, Karina se bavila atletikom, vila je cheerleadersica, a potom je njena ljubav za vježbanjem samo rasla. Tijekom studija je bila instruktorica grupnog fitnesa, a sada je uzor mnogima
Pogledaj originalni članak

Čak 1.6 milijuna pratitelja na facebook profilu mlade Karine Elle (29) govori da na njoj mora biti nešto posebno. Neki to vide u njenom izazovnom izgledu, neki u snazi, neki u karijeri, a neki u smislu za humor. 

Sve je to ova fitness inspiracija uključila u jedan video u kojemu je smjestila lubenicu među svoje snažne nadkoljenice i pokazala koliko su jake. 

Inače, Karina se bavila atletikom, vila je cheerleadersica, a potom je njena ljubav za vježbanjem samo rasla. Tijekom studija je bila instruktorica grupnog fitnesa, a sada je uzor mnogima. 

Okušala se zgodna Karina i  u bikini natjecanjima. Uspjela je osvojiti prvo mjesto ne samo u svojoj kategoriji nego je uzela i ukupni naslov na Svjetskom prvenstvu u fitness pro-bikiniju. Sada na društvenim mrežama objavljuje videa raznih vježbi, ali i provokativan sadržaj kojim nerijetko zagolica maštu svojih pratitelja.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Tombstone
Tombstone
21:31 30.04.2021.

Svjetska prvakinja? U cemu? Ono "cheerleadersica" nevum ni komentiral.