IZNIMNA ČAST

VIDEO Miočić ostao u čudu, Schwarzenegger zastao da bi mu stisnuo ruku: Obožavam te!

Foto: Instagram
VIDEO Miočić ostao u čudu, Schwarzenegger zastao da bi mu stisnuo ruku: Obožavam te!
07.03.2022.
u 19:46
- Čovječe, bio si fantastičan, godinama me zabavljaš. Tvoj stil je sjajan, nevjerojatno učinkovit.
Pogledaj originalni članak

Stipe Miočić se na Instagram profilu pohvalio susretom s legendarnim glumcem i bivšim guvernerom Kalifornije Arnoldom Schwarzeneggerom te ne samo da je dobio priliku popričati s njim već se "zacrvenio" od silnih pohvala koje je dobio.

- Obožavam tvoje borbe. Čovječe, bio si fantastičan, godinama me zabavljaš. Tvoj stil je sjajan, nevjerojatno učinkovit - rekao je Arnie nekadašnjem UFC-ovom prvaku u teškoj kategoriji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic)

 

 

Može se primijetiti da Schwarzenegger priča u prošlom vremenu, što ne čudi jer nitko ne zna koji je Miočićev status u organizaciji. Nedavno je naglasio da se nije umirovio pa na taj način fanovima pružio nadu u potencijalni meč ove godine, no ništa se ne zna.

S vremena na vrijeme pojave se glasine da će u ring s Jonom Jonesom, ali kako dođu, tako i otiđu. Stvarno šteta zbog takvog odnosa organizacije prema njenom najuspješnijem teškašku svih vremena. Ali, tako je s Danom Whiteom, koji se (pre)često pokazuje kao najveći UFC-ov uteg.

Nažalost po njegove kritičare i sve koji ga ne simpatiziraju, donosi novac. Kad bi to prestalo, postao bi bivši...

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

18
18071976
04:14 08.03.2022.

Stipe i je univerzalan , svakako poseban i jedan od inteligentnijih u ringu koji je sa svakim protivnikom u hodu mijenjao taktike i tako tražio put koji bi ga odveo do pobjede , očito skroman i jednostavan . Stipe legenda . Bog i Hrvati !

Avatar southman
southman
08:34 08.03.2022.

Daleko najinteligentniji borac u UFC-u. Stipe legenda.