RADNO - NERADNO

VIDEO Kakav majstor! U Srbiji utakmicu protiv Kameruna gledao iz kanala

Foto: Carl Recine/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Cameroon v Serbia
Foto: Screenshot: TikTok
Čovjek u Srbiji iz kanala gleda utakmicu
Foto: Hasan Bratic/DPA
QAT, World Cup FIFA 2022, Group G, Cameroon vs Serbia
Foto: Hasan Bratic/DPA
QAT, World Cup FIFA 2022, Group G, Cameroon vs Serbia
28.11.2022.
u 19:29
Kako i kod nas, tako i kod susjeda kad igra reprezentacija. Snimka je na TikToku postala hit, skupila je više od 130 tisuća pregleda.
Pogledaj originalni članak

Srpska nogometna reprezentacija remizirala je s Kamerunom (3:3) u današnjoj utakmici 2. kola Svjetskog prvenstva. Iako su u jednom trenutku vodili s 3:1, afrička momčad vratil se i osigurala bod.

Kako i kod nas, tako i kod susjeda kad igra reprezentacija. Naime, jedan je čovjek u Srbiji utakmicu orlova doslovno gledao - iz kanala. Zaustavio je radove pokraj ceste pa s ulice izravno gledao utakmicu na TV-u u kafiću.

Kako je to izgledalo, pogledajte OVDJE.

Video je na TikToku postao hit, skupio je više od 130 tisuća pregleda.

Srbija će o svojoj sudbini odlučivati u trećoj utakmici skupine, protiv Švicarske. Trenutno imaju jedan bod.

Standings provided by Sofascore
 

SRBI OSTAJU U IGRI

Švicarci su dugo odolijevali Brazilu, a onda je golom presudio Casemiro (1:0)

Seleção je dobro otvorio svoj nastup na Mundijalu, s 2:0 pobijedili su Srbiju, ali danas na raspolaganju zbog ozljede nisu imali ponajboljeg igrača Neymara. Nisu ni Švicarci krenuli loše, minimalno su slavili nad Kamerunom pa drže drugo mjesto skupine, a najraspoloženiji bio je vratar Yann Sommer, koji se pobrinuo da ekipa u novi susret uđe bez ijednog primljenog pogotka. Orlovi i Kamerunci su ranije danas u grupi remizirali 3:3. Švicarska je odigrala solidno, na početku drugog dijela bili su čak i bolji, ali Brazil na kraju slavi pogotkom pred kraj utakmice i osigurava plasman u osminu finala. Dobre su to vijesti i za ekipu Dragana Stojkovića, koja tako još može dalje u trećem kolu skupine.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
22:59 28.11.2022.

pravi radnik

Avatar Moodleen
Moodleen
21:49 28.11.2022.

Počela hartija pratiti i zbivanja U kanalizaciji svoje otadžbine. Naravno, Uz plaće U Hrvatskim kUnama.