kakav gaf!

VIDEO Je li ovo moguće? Slavni nogometaš nije prepoznao našeg vatrenog dragulja!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
U Dohi se održava 72. Fifin Kongres
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
U Dohi se održava 72. Fifin Kongres
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
U Dohi se održava 72. Fifin Kongres
23.05.2022.
u 15:27
Naravno, nije niti stvar toga da Perišić nije dovoljno poznat, nego Aguero fascinantno loše barata imenima svjetskih nogometnih zvijezda. Tako je Jorginha preimenovao u Serginha, a jedva se sjetio francuskog napadača Girouda
Pogledaj originalni članak

Argentinski nogometaš  Sergio Aguero zbog problema sa srcem morao je u 34. godini završiti karijeru i tako je od prosinca prošle godine u mirovini. Nakon nogometne karijere Argentinac se više posvetio društvenim mrežama i streamovima na Twitchu, igra FIFA-u i razne igrice.

Sada se odlučio igrati nogometni kviz u kojemu je morao s fotografije pogoditi o kojemu se nogometašu radi. Dok su se vrtile fotografije Grealisha, Chicharita, Paredesa, Girouda, Fodena i Jorginha uspio se prisjetiti njihovih imena, barem polovično, ali kada je naišao naš viceprvak svijeta i dugogodišnji igrač Liga petice, Ivan Perišić, Aguero se nije mogao sjetiti imena.

Naravno, nije niti stvar toga da Perišić nije dovoljno poznat, nego Aguero fascinantno loše barata imenima svjetskih nogometnih zvijezda. Tako je Jorginha preimenovao u Serginha, a jedva se sjetio francuskog napadača Girouda.

 

@kunaguero

 

♬ sonido original - Sergio Agüero

>> Izjave Dinama nakon pobjede:


Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RA
radolizem
20:34 23.05.2022.

Aguero samo treba znati što da radi protiv igrača s brojem xy. Uopće ga ne treba zanimati ime. Poznato je da je Lino Červar igrača Zlatka Horvata zvao Zdravko, Kaleba-Galeb, krilima se nije mogao sjetiti prezimena pa bi Štrkela zvao- ti mali...itd. I kao takav Lino osvoji zlatne medalje na SP i OI. Dakle, Aguero koji je igrau u Engleskoj i Španjolskoj uopće ne treba znati ime igrača koji igra u Španjolskoj. Ja u firmi znam ime tajnice, kuhara i dviju vježbenica. Sve ostale zovem kolega/ice...